HomeNFLÎnfrângere zdruncinantă pentru Packers

Înfrângere zdruncinantă pentru Packers

Green Bay Packers au pierdut duminică seară, în cea de-a opta săptămână de NFL, meciul disputat la New Orleans împotriva Saints.

Deşi în prima jumătate de meci se anunţa o dispută echilibrată, aceasta s-a transformat într-un măcel în cea de-a doua jumătate, după accidentarea lui Aaron Rodgers, QB-ul Packers.

În prima parte echipa din Green Bay a condus pe tabelă, Saints reuşind totuşi să îi prindă din urmă de fiecare dată, scorul la pauză fiind 16 la 16. În cea de-a doua jumătate, ofensiva dezlănţuită din New Orleans a reuşit să înscrie 28 de puncte, 14 în fiecare sfert, Packers reuşind doar un touchdown în ultimul.

Green Bay Packers au arătat încă odată că sunt o echipă puternic dependentă de Aaron Rodgers, în a cărui mână stau victoriile şi înfrângerile echipei.

Săptămâna viitoare, Packers sunt în pauză, folosind această perioadă pentru a-şi linge rănile şi a îmbunătăţi elementele defectuoase ale jocului. New Orleans Saints se vor deplasa la Caroline pentru a disputa meciul împotriva Panthers.

Sursa foto: http://www.packersnews.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții