HomeNFLLions la a patra victorie

Lions la a patra victorie

Duminică seară, în Minnesota, Lions au făcut o vizită echipei de reşedinţă, Vikings, pentru un meci în care defensivele au dominat iar diferenţele au fost făcut de greşelile ofensive.

Deşi au plecat cu prima şansă, Lions au avut un început greu împotriva celor de la Vikings. Cu Calvin Johnson, cel mai bun receiver din Detroit, accidentat, Lions au început jocul ofensive axându-se pe run.

Chiar dacă au reuşit să oprească parte din play-urile dictate de Stafford, QB-ul Lions, defensiva Vikings a lăsat totuşi să se înscrie 17 puncte, sub media echipei.

Pe de altă parte, tânărul QB Vikings, Teddy Bridgewater, a făcut mai multe greşeli care au costat scump ofensiva. Deja în săptămâna a 6-a este evident că Vikings trec printr-o nouă perioadă de acomodare, sub atenta mânuire a noului antrenor Mike Zimmer.

Lions, în altă ordine de idei, păstrează cu această victorie locul 1 în divizie, la egalitate ca raport victorii înfrângeri cu Green Bay Packers, dar având întâietate datorită meciului direct câştigat.

Săptămâna viitoare, Lions primesc vizita New Orleans Saints în timp ce Vikings merg în deplasare la Ralph Wilson Stadium, stadionul Bills.

Sursa foto: NFL Rush

 

Share With:
Rate This Article
Discuții