HomeNFLLions urcă pe primul loc în NFC North

Lions urcă pe primul loc în NFC North

La finalul celei de-a două săptămâni NFL, toate cele 4 echipe NFC North aveau câte o victorie şi câte o înfrângere. În cea de-a treia săptămână, Packers şi Lions aveau să se întâlnească pentru primul derby al diviziei la Detroit, oraşul unde rezidă Lions.

În timp ce Packers au arătat în ambele meciuri o ofensivă cu probleme de sincronizare şi o defensivă cu o deja veche problemă în linia secundară, Lions erau clasaţi pe locul al 2-lea în ligă în oprirea run-ului iar ofensiva se bucura de clasicele atacuri aeriene, duoul Stafford – Johnson fiind unul de temut.

În ciuda defensivei Lions, clădită pentru a se apăra împotriva run-urilor, Packers au încercat să stabilească linii de run cu primele play-uri, fără sorţi de izbândă însă. Prima pasă aruncată de Rodgers a fost în cel de-al doilea drive, al 5-lea play ofensiv.

Câteva greşeli ale ofensive din Green Bay şi pasele Lions care au ţintit în punctele slabe ale defensivei Packers au omorât din faşă şansele echipei vizitatoare. De partea cealaltă, Rodgers a aruncat târziu, puţin şi uneori ineficient şi chiar dacă spre final ofensiva Green Bay a început să se mişte, a fost prea târziu.

Meciul s-a terminat cu scorul de 19 la 7 pentru Lions, echipa din Detroit ocupând prima poziţie în divizie.

Săptămâna viitoare Packers întâlnesc o altă rivală de divizie, Chicago Bears, meciurile dintre Packers şi Bears fiind unele dintre cele mai disputate din NFL, lupta dintre cele două dându-se de la începuturile NFL.

Tot săptămâna viitoare, Lions se vor înfrunta cu New York Jets, o echipă care dă semne de revenire.

Sursa foto: http://www.foxsports.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții