HomeNFLMeci echilibrat în AFC East

Meci echilibrat în AFC East

În această săptămână la Thursday Night Football am avut parte de un duel foarte încins între New York Jets și New England Patriots. După victoria obținută în etapa trecută împotriva celor de la Bills, Patriots ocupau prima poziție în AFC East, în timp ce Jets se gaseau pe ultimul loc cu un record negativ, 1-5.

Partida a început perfect pentru New England, aceștia reușind să pună primele puncte pe tabelă după numai 4 playuri. Tom Brady l-a găsit liber în terenul advers pe S. Vereen și acesta a înscris primul TD al partidei după o pasă ce a totalizat 49 yarzi. În restul sfertului posesia a aparținut aproape în totalitate celor de la Jets, aceștia transformând 2 Field Goal-uri prin N. Folk.

Al 2-lea sfert al meciului l-a desfașurat după aceleași coordonate, cu ofensiva celor de la Jets petrecând foarte mult timp pe teren, dar ne reușind să ducă nicio acțiune până în End Zone-ul advers. Ambele driveuri avute de Jets în acest sfert s-au terminat ca și în primul sfert cu 2 Field Goal-uri. De partea cealaltă ofensiva condusă de Tom Brady a fost mult mai pragmatică și a fructificat mult mai bine puținul timp petrecut pe teren. Un nou TD înscris de S. Vereen si un FG transformat de S. Gostkowski au facut ca tabela să arate la pauză 17-12 pentru New England.

Datorită în principal jocului foarte consistent pe pământ, Jets reușesc șă treacă în avantaj după primul drive al celui de-al treilea sfert. C. Ivory este cel care reușește TD-ul printr-un run de 1 yard pe centru. Scorul în acel moment devenea 20-19 pentru New York, dar nu aveam să rămână așa pentru mult timp, Patriots revenind la conducere printr-un Field Goal.

Sfertul al 4-lea a mai adus un TouchDown pentru New England, înscris de către D. Amendola. Replica nu s-a lăsat mult așteptată și J.Cumberland i-a readus pe Jets în meci. În încercarea de a egala scorul, cei de la Jets au mers pe conversia de 2 puncte, pe care însă nu au reușit să o transforme. Încă 2 minute și jumătate rămase din meci și Patriots aveau un avans de doar 2 puncte pe tabelă. Defensivă celor de New York l-au scos rapid pe Tom Brady de pe teren și i-au oferit lui G. Smith șansa de a aduce victoria. Jets nu au avansat foarte mult, dar i-au oferit șansa lui N. Folk de a încerca un Field Goal victorios de la 58 yarzi, FG ce a fost însă blocat de către C. Jones.

O victorie la limită obținută de Patriots, 27-25, și urmează un meci dificil pentru patrioți în compania celor de la Chicago Bears. Jets în runda următoare primesc vizita celor de la Bills, iar fanii celor din New York așteaptă să îl vadă la lucru pe P. Harvin, WR-ul venit în această săptămână de la campioana Seahawks.

Sursă foto: ftw.usatoday.com

Share With:
Rate This Article
Discuții