HomeNFLNFL Week 11

NFL Week 11

Săptămâna a 11-a a fost una a rivalităţilor din acest sezon iar meciurile nu au dezamăgit. Duminică începând cu ora 23.45 (ora locală) s-a disputat meciul dintre San Francisco 49ers şi New Orleans Saints. Un meci al defensivelor vertiginoase şi al ofensivelor rapide. În primul sfert Saints au condus cu un touchdown marcat şi au mărit distanţa faţă de echipa din San Francisco în sfertul doi, la jumătatea meciului scorul fiind 14 la 10. În sfertul al treilea ofensiva 49ers şi-a revenit preluând conducerea. În cele din urmă Saints au câştigat cu scorul de 23 la 20, după patru sferturi dure.

De la aceeaşi oră s-a jucat şi meciul dintre primele două clasate din AFC West, echipe care-şi dispută şi prima poziţie din play-off-uri din American Conference: Kansas City Chiefs şi Denver Broncos. În timp ce Chiefs se laudă cu un joc defensiv excepţional, Broncos îl au de partea lor pe deja legendarul Payton Manning. Deşi defensiva Chiefs au reuşită să ţină ofensiva Broncos la cel mai mic scor din acest sezon, ofensiva celor din Kansas City nu a reuşit să se ridice la nivel, Denver câştigând cu scorul de 27 la 17.

Un alt meci impresionant s-a disputat în Carolina, acolo unde Patriots au fost în vizită la Panthers. Cam Newton, QBul versatil al celor de la Panthers s-a remarcat în acest meci, aruncând pentru 209 iarzi şi 3 touchdown-uri şi rush-uind pentru 62. Un meci cu final discutabil, din care a ieşit victorioasă echipa din Carolina.

În alte meciuri ale săptămânii, Ravens nu au reuşit să treacă de Bears, scorul final fiind 23 la 20 în favoarea echipei din Chicago după o repriză de prelungiri, Texans au pierdut în faţa unei echipe Raiders care încearcă să-şi găsească identitatea, Steelers şi-au revenit surprinzător după un început de sezon dezastruos şi au reuşit să treacă de Lions cu scorul de 37 la 27 iar la Philadelphia, Egales au învins în faţa unei echipe Redskins cu probleme atât în defensivă cât şi în ofensivă.

În săptămâna a 12-a, joi seară se vor întâlni Saints şi Falcons, Chargers vor merge în vizită la Chiefs, şi Panthers la Dolphines. Ultimul meci al Duminicii reprezintă o rivalitate între doi QB cu experienţă şi palmares bogat: Broncos şi Patriots se vor întâlni în Boston pentru un meci care nu trebuie ratat.

Foto: fox43tv.com

Share With:
Rate This Article
Discuții