HomeNFLO nouă victorie fără drept de apel pentru Packers

O nouă victorie fără drept de apel pentru Packers

De la întoarcerea din săptămâna de pauză, în săptămâna a 9-a, Green Bay Packers au arătat un joc superior, reuşind să depăşească fără dificultate două echipe cu aspiraţii la playoff-uri.

În săptămâna a 11-a, Packers au fost gazdele Philadelphia Eagles. În ciuda accidentări lui Nick Foles, QB-ul titular al Eagles, în săptămâna a 8-a, Mark Sanchez, QB-ul de rezervă preluat de la New York Jets, a avut meciuri acceptabile, aşteptându-se astfel un meci echilibrat.

În ciuda prezicerilor analiştilor, Packers au intrat pe teren şi în prima jumătate de meci au înscris 29 de puncte, faţă de doar 6 marcate de Eagles.

Eagles au reuşit să înscrie în repriza a doua două touchdown-uri, dar echipa din Green Bay a mărit la rândul ei diferenţa, meciul încheindu-se cu scorul de 53 la 20 în favoarea gazdelor.

Packers au actualmente 7 victorii şi 3 înfrângeri, la egalitate cu Detroit Lions, competitorii din NFC North şi vor juca în săptămâna a 12-a în deplasare la Minnesota Vikings.

Eagles, au ajuns cu această înfrângere la 7 victorii şi 3 înfrângeri, la egalitate în NFC East cu Dallas Cowboys, pentru echipa din Philadelphia urmând un meci acasă împotriva Tennesse Titans.

Sursă foto: http://www.detroitnews.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții