HomeNFLPatriots încep cu stângul noul sezon

Patriots încep cu stângul noul sezon

New England Patriots au debutat în noul sezon cu o deplasare la rivalii de divizie, Miami Dolphins. Patrioții plecau în acest meci ca favoriţi, beneficiind de revenirea Tight End-ului Rob Gronkowski și de cooptarea în rooster a lui Darrelle Revis, jucator venit de la rivala New York Jets, acesta din urmă fiind considerat unul dintre cei mai buni cornerback din liga.

Meciul însa a început prost pentru Patriots, primul lor drive terminându-se cu un punt blocat și recuperat de cei de la Dolphins. Profitând de poziția bună obținută în urma puntului blocat, cei din Miami au reușit sa marcheze primul touch down și să treacă în avantaj.

Lucrurile păreau să revină la normal și New England au reușit să egaleze la capătul următorului drive. Au urmat trei turnover-uri reușite de defensiva patrioților, două fumble-uri recuperate și o intercepție, ofensiva reușind să transforme două dintre aceste turnover-uri într-un field goal și un touch down.

Până la pauză cele două echipe au mai reușit fiecare cate un field goal, astfel că la sfârșitul primelor două sferturi scorul era de 20-10 pentru New England Patriots.

Au urmat două sferturi de coșmar pentru Patriots, defensiva acestora având mari probleme în a bloca  runing game-ul Dolphines. Running Back-ul celor de la Miami, Knowshon Moreno a reușit astfel să termine meciul cu 134 de yarzi alergați și un touch down. În același timp ofensiva lui Bill Belichick nu a reușit să mai înscrie niciun punct în a doua jumatate a meciului.

Problemele din ofensivă s-au datorat în mare parte liniei ofensive, care a permis o presiune constantă pe quarter back-ul Tom Brady. Lipsa de protecție pentru coordonatorul de joc a dus la o scadere constantă a acurateții paselor și la patru sack-uri de către adversari. Jocul slab al linei ofensive a patrioților a alimentat într-o oarecare măsură nemulțumirea unora legată de cedarea guard-ului Logan Mankins la Tampa Bay Buccaneers.

Scorul în cea de-a două parte a meciului a fost unul pe care puțini l-ar fi anticipat, 23-0 în favoarea celor de la Dolphins. Drept urmare New England Patriots pierd cu scorul de 20 la 32 și încep cu stângul noul sezon.

Astfel că după primul week clasamentul în AFC East este unul surprinzător, Patriots fiind singura echipă din divizie care pierde, după ce Buffalo Bills s-au impus cu 23-20 pe terenul celor de la Chicago Bear iar New York Jets au învins Oakland Raiders cu scorul de 19 la 14.

Sursa foto: musketfire.com

Share With:
Rate This Article
Discuții