HomeNFLReady, set… NFL

Ready, set… NFL

Așteptarea a lua sfârșit pentru iubitorii fotbalului american. Noul sezon NFL este pregătit să înceapă. Meciul de deschidere va fi în această noapte, de la ora 3:30.

INFO: Puteți urmări meciul în direct pe Sport 1, de la 3:30.

Campionii de la Seatle Seahawks vor primi vizita celor de la Green Bay Packers. Aaron Rodgers și compania nu au uitat cu siguranță meciul de acum 2 sezoane, când au pierdut la ultima fază după o decizie controversată a arbitrilor.

Legion of Boom vs Championship Belt

Aaron Rodgers, QB-ul celor de la Packers, a fost accidentat și a lipsit mai bine de jumătate de sezon, revenind în ultima săptămână când a reușit să câștige in extremis meciul cu o pasă de peste 50 yarzi către Randall Cobb, care se afla la primul meci după o accidentare. De partea cealaltă, defensiva celor de la Seahawks, a fost cea mai bună defensivă din sezonul trecut, pare a fi în mare formă. Cornerback-ul Richard Sherman, accidentat în Super Bowl, este refăcut și va vâna receiverii celor de la Packers.

Eddie Lacy ar trebui să facă  diferența. Dacă Runningback-ul celor de la Packers va reuși un meci bun, este posibil ca acesta să facă diferența în condițiile în care jocul de pase va fi oprit de câtre defensiva Seahawks.

Russell Wilson este unul dintre cei mai scunzi QB din NFL, dar compensează însă prin determinare. Acesta a reușit să-și conducă echipa spre câștigarea Super Bowl-ului anul trecut. Cu un Marshawn Lynch în formă, fiind considerat unul dintre cei mai buni RB din NFL în acest sezon și un QB care are cel mai bun start de carieră din ultimii ani, celor de la Packers le va fi greu să oprească ofensiva Seahawks.

Beneficiind de avantajul  terenului prorpriu, al unei defensive senzaționale și a unei ofensive conduse de Wilson, Seahawks pleacă din postura de favorită. Așteptăm replica celor de la Green Bay și sperăm la un meci spectaculos și cât mai echilibrat. Mâine dimineață vom ști dacă a fost loc de surprize în acest meci.

Sursa foto: bleacherreport.com

Share With:
Rate This Article
Discuții