HomeNFLUrmează o săptămână de respiro pentru Baltimore Ravens

Urmează o săptămână de respiro pentru Baltimore Ravens

Săptămână a 10-a a mai adus o victorie celor de la Baltimore Ravens, de data aceasta în meciul cu cei de la Tennessee Titans. Antrenorul principal, John Harbaugh, a declarat în conferinţa de presă post meci că a fost un joc frumos, dar dificil şi că s-a cunoscut în primul sfert pregătirea celor de la Titans.

Aceasta este cea de-a 6-a victorie pentru Ravens, până acum ei suferind 4 înfrângeri: 2 în faţa celor de la Bengals, una în meciurile cu Steelers şi cea din urmă în meciul cu Colts.

Meciul împotriva celor de la Titans s-a încheiat cu scorul de 21-7 pentru cei de la Ravens.

Primul sfert al meciului a demarat în forţă pentru cei de la Titans, aceştia obţinând 7 puncte. Cei de la Ravens nu au reuşit să înscrie nici un punct, dar se pare că acest prim sfert a fost catalizatorul de care aveau nevoie.

Pe durata următoarelor 3 sferturi ale meciului, echipa din Baltimore a menţinut un joc alert. Au reuşit să înscrie câte 7 puncte în fiecare sfert, însumând un punctaj final de 21 de puncte.

Spre deosebire de ei, Titans se pare că au avut parte de ghinion, ratând pase şi obţinând o multitudine de penalităţi. Scorul lor final a însumat doar cele 7 puncte ale primului sfert.

Deşi în săptămâna a 11-a Ravens se bucura de pauză, săptămână a 12-a îi întâmpină cu un meci greu împotriva celor de la Saints.

Sursă foto: http://ebonybird.com/

Share With:
Rate This Article
Discuții