HomeNFLSeahawks înving din nou Broncos

Seahawks înving din nou Broncos

Duminică seara, am avut parte de reeditarea ultimului Super Bowl. Denver Broncos au vizitat Seattle cu speranța că își vor putea lua revanșa pentru finala ratată l-a începutul anului.

Dacă în finală am avut parte de un safety la primul snap, aseară Broncos au „reușit” un fumble prin running back-ul Montee Ball și Seahawks au câștigat rapid posesia într-o poziție foarte bună. Primul play al celor de la Seahawks ne-a adus o schemă de joc inedită la finalul căreia quarterback-ul Russel Wilson a reușit o recpeție de 16 yarzi după pasa receiver-ului Jermaine Kearse. Deși avea de câștigat doar 6 yarzi pentru a marca un touchdown, Marshawn Lynch nu a reușit să câștige decât 5 în cele 3 run-uri pe care le-a încercat și primele puncte au fost marcate printr-un field goal. De partea cealaltă, ofensiva condusă de Peyton Manning, deși a ajuns până în „red zone”, nu a reușit să marcheze touchdown-ul și a egalat la 3 cu un field goal.

În cel de-al doilea sfert defensiva Seahawks l-a ținut departe de red zone pe Manning, Borncos  nereușind să puncteze. Scorul la pauză avea să fie 17-3 pentru gazde. Cu run-urile lui Lynch care a avansat mingea în mod constant și pasele exacte ale lui Wilson, în special în partea dreaptă, Seattle au reușit să marcheze 2 touchdown-uri. La fel ca în Super Bowl, Broncos nu a reușit să marcheze un touchdown în prima jumătate.

Sfertul 3 nu a adus nimic nou pe tabelă. Cele 2 echipe s-au blocat reciproc. Dacă ofensiva celor de la Broncos nu a îregistrat niciun progres, defensiva însă a fost foarte exactă.

Cel de-al patrulea sfert a început bine pentru oaspeți. Broncos au reușit un safety după Lynch a fost placat în propriul end zone. La acea fază running  back-ul celor de la Seahawks a fost lovit de 6 oameni din defensiva Broncos. Defensiva oaspeților a continuat jocul bun, reușind și o intercepție într-o poziție foarte bună. Manning și-a condus ofensiva spre touchdown și scorul devenea 17-12.

După un drive în care Seahawks nu au reușit să punctez, Manning părea că va reuși să ducă mingea în end zone-ul advers. Defensiva gazdelor a fost de altă părere și a reușit o intercepție care a așezat mingea aproape de linia de 30 yarzi  și i-a lăsat lui Wilson 2 minute și 18 secunde din meci. Seahawks au reușit doar un field goal și au dus scorul la 12-20.

Finalul sfertului i-a găsit pe cei de la Broncos pe propria linie de 20, cu doar 59 secunde pentru a recupera cele 8 puncte de pe tabelă. Manning și-a demonstrat încă o dată valoare și din 3 pase complete a reușit să marcheze touchdown-ul. Meciul a intrat în prelungiri după ce Broncos au reușit și conversia de 2 puncte.

În urma tragerii la sorți, Seahawks au avut posesia în repriza suplimentară și tot ce aveau de făcut era să marcheze un touchdown. Ofensiva Seahawks a mers ceas, reușind să câștige yarzi aproape la fiecare play. Wilson a alergat 22 yarzi în repriza suplimentară, câștigând si două first down. Totul a culminat cu touchdown-ul marcat de Lynch.

Un mini rezumat al meciului îl găsiți aici.

După acest meci, ambele echipe au un record de 2-1 și vor avea o săptămână de pauză.

Sursa foto: chicagotribune.com

Share With:
Rate This Article
Discuții