HomeNFLSeahawks pornesc spre un nou titlu

Seahawks pornesc spre un nou titlu

Noul sezon de NFL a început cu vizita celor de la Green Bay Packers la Seattle Seahawks, deținătorii titlului de campioni. Meciul se anunța unul interesant, ambele echipe având pretenții, cel puțin la Playoff-uri.

Primul sfert a fost echilibrat, Packers fiind în avantaj la finalul acestuia după o eroare a echipei speciale Seahawks la un punt. În urma câștigării posesiei la acel punt, Packers au marcat primul lor touchdown.

Cea mai bună defensivă din sezonul trecut a jucat mult mai bine începând cu sfertul al doilea, blocând aproape toate atacurile, atât în aer cât și la sol. De partea cealaltă, defensiva Packers a fost depășită de situație. Receiverii au găsit spații mari, iar runnerii au avut culoare pentru a avansa cu mingea. Seahawks au reușit două touchdown-uri în cel de-al doilea sfert. Primul în urma unei pase iar cel de-al doilea printr-un run reușit de Lynch. Scorul la pauză fiind 17 – 10 pentru Seahawks.

Începutul reprizei secunde nu a adus revenirea celor de la Packers, ba mai rău, ofenisva a greșit grav. Prima dată, Rodgers a aruncat o pasă interceptată, iar drive-ul celor de la Seahawks s-a terminat cu un Field Goal. Ulterior, Rodgers a scăpat mingea care a ajuns în propriul end zone, faza terminându-se cu un Safety.

Seahawks s-au desprins pe tabelă după ce au mai reușit un touchdown prin același Lynch. Pe baza relaxării defensivei gazdelor, Packers au mai reușit un touchdown cu 10 minute înainte de final. Rodgers a încercat o conversie de 2 puncte pentru a încerca revenirea, însă aceasta a eșuat și tabela arăta 29-16. Speranțele de a recupera diferența de 2 posesii a celor de la Packers au fost risipite imediat. Cei din Seattle au marcat un nou touchdown și era imposibil ca oaspeții să recupereze diferența de 20 puncte cu doar 2 minute și 27 secunde rămase din meci.

Seatle Seahawks câștigă clar, scor 36-16, partida inaugurală a noului sezon. Mai mult de atât, echipa arată parcă mai bine decât sezonul trecut, fanii sperând la un nou titlu de campioană. Green Bay Packers au dezamăgit în ambele departamente și sunt departe de echipa care ieșea învingătoare în Super Bowl XLV.

Share With:
Rate This Article
Discuții