HomeNFLVictorie chinuită pentru Patriots

Victorie chinuită pentru Patriots

În cea de-a treia etapă din NFL, New England Patriots au primit vizita celor de la Oakland Raiders. După ce au pierdut surprinzător în prima etapă împotriva celor de la Dolphins, Patriots au dat semne de revenire în următorul meci când s-au impus cu lejeritate în fața celor de la Minnesota Vikings. Se anunța așadar o partidă ușoară pentru gazde, având în fața o adversară cu un început slab de sezon, Raiders fiind învinsă în primele două meciuri de către Jets și Texans.

Primul sfert a fost unul sărac în puncte marcate, doar field goal-ul lui S. Janikowski modificând tabela. A urmat un sfert doi în care defensiva patrioților nu a mai perms niciun punct, în timp ce ofensiva a dat ușoare semne de revenire și a reușit să pună pe tabelă 10 puncte prin touchdown-ul lui Rob Gronkowski și prin field goal-ul lui Stephen Gostkowski. Astfel gazele intrau în avantaj la pauză, scor 10 la 3.

În sfertul al treilea ofensiva lui Tom Brady și-a arătat iarăși forma slabă din aceste prime etape. Lipsa de protecție pentru QB a permis defensivei din Oakland să pună în multe momente presiune pe coordonatorul de joc și astfel driveurile celor din New England s-au încheiat toate cu Punt. De partea cealaltă, nici ofensiva condusă de Quarteback-ul debutant Derek Carr nu s-a descurcat mai bine. Totuși Raiders au mai reușit să înscrie înca două field goal-uri și să se apropie la doar un singur punct de New England la finalul sfertului trei.

Nici cel de-al patrulea sfert nu a adus foarte multe reușite pentru cele două ofensive, doar Kickerul celor de la Patriots reușind să mai pună 6 puncte pe tabelă și sa ducă scorul la 16-9 pentru gazde. A urmat apoi un ultim drive pentru Oakland, în care au reușit să ajungă până la linia de 6 yarzi a celor din New England, timpul rămas din joc fiind sub două minute. Derek Carr avea posibilitatea să producă surpriza și să aducă prima victorie pentru echipa sa în acest sezon. Având la dispozitie un minut si aflănduse în pozitie de First & Goal, Carr paseaza pentru touchdown dar acesta este anulat pentru un Holding. A doua încercare de a marca este cu ghinion pentru coordonatorul din Oakland, acest fiind interceptat de catre Wilfork.

New England Patriots obțin victoria mulțumită defensivei și se pregatesc pentru întâlnirea cu Kansas City Chiefs din următoarea etapă. Pentru Oakland Raiders urmează meciul de acasă cu Miami Dolphins, meci în care speră să înregistreze prima victorie a acestui sezon.

Sursa foto: musketfire.com

Share With:
Rate This Article
Discuții