HomeNFLVikings domină în prima etapă

Vikings domină în prima etapă

La finalul sezonului trecut, Minnesota Vikings au trecut printr-o perioadă de reconstrucţie. Antrenorul Leslie Frasier a fost înlocuit de fostul antrenor al defensivei Cincinnati Benglas, Mike Zimmer, un antrenor mult mai strict.

De asemenea, au renunţat la serviciile quarterback-ului Christian Ponder ca titular, înlocuindu-l cu Matt Cassel, venit în urmă cu doi ani la echipă. Pe lângă această înlocuire, în primă rundă a draftului din acest an au ales şi un QB pentru viitor, Teddy Bridgewater, considerat quarterback-ul de colegiu cel mai pregătit pentru NFL.

Astfel, primul meci al sezonului regulat, Vikings l-au jucat împotriva Saint Louis Rams, echipă care are de suferit de pe urma accidentărilor. Printre altele, Sam Bradford, QB-ul titular, primul selecţionat în draft-ul din 2010, lovindu-se în presezon.

Meciul a fost dominat pe toată durata de către echipa din Minnesota. Defensiva a reuşit să oprească atât pasele timide ale celor doi QB de rezervă cât şi run-urile.

Ofensiva Vikings a mişcat beţele atât în aer, cât şi prin run-uri, nu doar cu Adrian Peterson, unul dintre cei mai buni RB din NFL, ci şi prin intermediul lui Cordarrelle Patterson, jucător draft-uit în prima rundă a anului trecut.

Scorul final arată dominaţia Vikings din acest meci, Rams pierzând cu scorul de 34 la 6.

Următorul meci pentru Vikings este unul disputat în Minnesota împotriva New England Patriots care au pierdut în prima etapă împotriva Miami Dolphines, în timp ce Saint Louis Rams vor face o vizită în Tampa Bay pentru un meci împotriva Buccaneers, care la rândul lor au pierdut săptămâna aceasta împotriva Carolina Panthers.

Sursa foto: bleacherreport.com

Share With:
Rate This Article
Discuții