HomeNFLVikings într-un duel strâns

Vikings într-un duel strâns

Meciul de duminică a însemnat pentru Minnesota Vikings o nouă victorie. Echipa a cărei ofensivă a fost încetinită de suspendarea lui Adrian Peterson, unul dintre cei mai buni running backs din NFL, a reuşit să-şi găsească stabilitatea prin play-urile atente ale tânărului QB Teddy Bridgewater, recrutat în primă rundă a draft-ului din acest an, şi runn-urile lui Matt Asiata şi ale lui Jerick McKinnon.

Ofensiva s-a mişcat bine şi în ciuda unor greşeli colective a reuşit să se impună în faţa unei puternice defensive Falcons.

De altfel, Vikings nu au câştigat acest meci atât cât Atlanta Falcons l-au pierdut. Deşi balanţa în timpul meciului a fost echilibrată, în sfertul al 4-alea, Matt Ryan nu a reuşit să-şi păstreze calmul şi fermitatea, aruncând două intercepţii.

Astfel, Vikings câştigă cu scorul de 41 la 28 împotriva Falcons, pentru echipa din Minnesota urmând un meci împotriva rivalilor de divizie, Green Bay Packers.

Pe Falcons îi aşteaptă un meci împotriva New York Giants, echipă care dă semne de revenire după aproape doi ani de înfrângeri.

Share With:
Rate This Article
Discuții