HomeNFLWildCard WeekEnd

WildCard WeekEnd

Pe 4 şi 5 ianuarie s-au disputat primele patru meciuri din playoff-urile NFL ale sezonului competiţional 2013-2014. În această rundă s-au înfruntat liderii de divizie cu cele mai mici raporturi câştiguri/înfrângeri şi primele două echipe ale fiecărei conferinţe clasate pe locurile 5 şi 6 în acelaşi raport.

Sâmbătă, primul meci s-a jucat între Kansa City Chiefs şi Indianapolis Colts. Prima jumătate de meci Chiefs au dominat atât defensiv cât şi ofensiv, singurul drive relevant al celor de la Colts fiind primul, la începutul meciului. În ciuda unei diferenţe de 21 de puncte la pauză, Colts au reuşit să revină şi să câştige meciul la un singur punct diferenţă, scorul final: 44 la 45 în favoarea Colts.

În cel de-al doilea meci al sâmbetei, New Orleans Saints au fost vizitatori în Philadelphia, acolo unde s-au înfruntat cu o echipă Eagles ce şi-a câştigat intrarea în playoff-uri în ultimă rundă a sezonului regulat. Saints au dominat pe tot parcursul meciului şi, deşi Eagles au reuşit să reducă din diferenţă în ultimul sfert, echipa din New Orleans a obţinut încă o săptămână de joc în playoff-ul NFL, scorul final fiind 26 la 24.

În primul meci de duminică, San Diego Chargers s-au luptat cu Cincinnati Benglas pentru un loc în weekend-ul divizional al playoff-urilor. Deşi au făcut câţiva paşi greşiţi, jucătorii din San Diego au dominat pe tot parcursul meciului, asta şi datorită unei ofensive Bengals incapabile să-şi găsească un ritm consistent.

Ultimul meci al primei săptămâni de playoff s-a disputat între San Francisco 49ers şi Green Bay Packers. Cu Kaepernick la cârmă, 49ers au învins de fiecare dată în faţa Packers şi, deşi am avut parte de, probabil cel mai echilibrat meci al acestei săptămâni, au reuşit să treacă şi de această dată de echipa din Green Bay, la un field goal distanţă, scorul final fiind 23 la 20 în favoarea echipei din San Francisco.

Săptămâna viitoare urmează runda divizională a playoff-urilor. Sâmbătă, Saints vor călătorii la Seattle pentru a înfrunta o feroce ecipa Seahawks iar Colts vor merge în New Jersey pentru a-şi testa puterile în faţa unei mature echipe Patriots.

Duminică, 49ers se vor înfrunta cu Carolina Panthers pentru un loc în finala conferinţei iar Chargers vor încerca să treacă de Manning şi de Broncos.

Photo: http://newyork.cbslocal.com

Share With:
Rate This Article
Discuții