HomeAmicaleUPDATE 21.11.2019 Bucharest Rebels organizeaza Rebels Arena Cup
Bucharest Rebels 8 vs. 8

UPDATE 21.11.2019 Bucharest Rebels organizeaza Rebels Arena Cup

UPDATE 1: Competiția va avea loc în data de 1 Decembrie 2019, de la ora 14:00, pe terenul din cadrul complexului sportiv Ion Țiriac, București.

UPDATE 2: Bucharest Wolfpack s-au retras din competiție din cauza lotului restrans. Ramane de văzut cum va evolua sau dacă va evolua această echipă în viitor. Astfel, turneul se va disputa între 3 echipe: Bucharest Rebels, Bucharest Titans și Chișinău Sentinels, din informațiile actuale.

UPDATE 3: Rebels Arena Cup va fi transmis live pe canalul de YouTube FirstDown: http://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican

Bucharest Rebels organizeaza Rebels Arena Cup, turneu de tackle 8 vs. 8, în zilele de 30 Noiembrie și 1 Decembrie 2019. Această mișcare a venit natural pentru Rebels după ce au jucat tur-retur împotriva Sofia Bears, câștigând detașat în ambele meciuri.

La acest turneu vor participa 3 echipe din București și Chișinău Sentinels, campionii primei ediții Romanian Arena Football League, competiție disputată în prima parte a acestui an, aflată la prima ediție.

Echipele din București sunt: Bucharest Rebels, organizatorii competiției, Bucharest Titans și Bucharest Wolfpack, echipă de tackle recent înființată în București care-și dorește să se axeze pe competiții de 8 vs. 8 și care este formată de foști jucători Bucharest Warriors.

Ne așteptăm la 2 zile de competiție frumoasă astfel încât dacă ești prin București sau împrejurimi, nu trebuie să ratezi acest eveniment. Până atunci urmărește pagina de facebook Bucharest Rebels pentru mai multe informații: https://www.facebook.com/BUcharestRebels/

Sursă foto: Bucharest Rebels

Share With:
Rate This Article