HomeAmicaleBucharest Rebels organizează scrimmage între echipa lor de Rookies și Titans/Gladiators
Bucharest Rebel Rookies Bucharest Titans

Bucharest Rebels organizează scrimmage între echipa lor de Rookies și Titans/Gladiators

Bucharest Rebels organizează scrimmage între echipa lor de Rookies și Titans/Gladiators. Meciul va fi unul de 11 vs. 11 și este pentru prima dată când aceste echipe se întâlnesc într-un meci de 11 vs. 11.

Meciul va avea loc pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac din București, locația tradițională a Bucharest Rebels și se va disputa sâmbătă, 21 Septembrie, cu începere de la ora 18:00.

Bucharest Rebels cu echipa de Rookies, Bucharest Titans și Giurgiu Gladiators au participat independet în Romanian Arena Football League – RAFL, competiție de fotbal american 8 vs. 8 disputată în primăvara-vara acestui an.

Este pentru prima dată când Bucharest Titans și Giurgiu Gladiators participă sub propriile nume la un meci de 11 vs. 11. Parte din membrii Bucharest Titans au jucat în ani competiționali anteriori din echipele participante la Campionatul Național de Fotbal American ale Bucharest Warriors și Bucharest Rebels.

Colaborarea dintre Titans și Giurgiu s-a înfiripat în timpul RAFL și la încheierea competiției au pus bazele parteneriatului menit să ajute cele două echipe în dezvoltare și participarea la cât mai multe meciuri de 11. vs. 11.

Share With:
Rate This Article