HomeAmicaleReșița Locomotives la prima victorie

Reșița Locomotives la prima victorie

Astăzi, 26.10.2014, începând cu ora 12:00, Reșița Locomotives au disputat, în deplasare la Bucureşti, împotriva Warriors, primul din cele două amicale obligatorii pentru participarea în Campionatul Național de Fotbal American 2015.

Acesta a reprezentat și primul meci în culorile proprii ale jucătorilor reșițeni care, până acum au jucat în tricourile Timișoara 89ers.

Temperatura și zăpada așternută cu o seară înainte nu au ajutat foarte mult ofensiva Locomotives. În prima jumătate aceasta nu a reușit să înainteze cu mingea nici pe sol, nici prin aer iar multe dintre schimburile centru – QB au însemnat fumble-uri.

Warriors nu au reușit să se folosească de ineficiența ofensivei reșițene și să marcheze puncte, în parte și datorită defensivei Locomotives, bine organizată. Minusul defensivei reșițene a fost linia secundară, câteva pase reușind să ajungă la receiverii Warriors.

În cea de-a doua jumătate, ofensiva Locomotives a început să-și intre în ritm, run-uri repetate mișcând lanțurile. Astfel s-a înscris și singurul touchdown al meciului, după un play ofensiv al reșițenilor care a reușit să păcălească atenta, în schimb, defensivă Warriors.

Meciul s-a încheiat astfel 6 la 0 în favoarea vizitatorilor. În ciuda experienței acumulate alături de 89ers și a victoriei în primul meci disputat, Reșița Locomotives mai are încă nevoie de sudură. Probleme de comunicare, mai ales ofensive, s-au putut observa pe tot parcursul meciului. Drumul pe care au pornit este încă lung, dar pașii făcuți până acum arată un colectiv devotat.

Share With:
Rate This Article
Discuții