HomeAmicaleTimișoara 89ers găzduiește amical tripartit

Timișoara 89ers găzduiește amical tripartit

Timișoara 89ers găzduieste amical tripartit săptămâna viitoare, în data de 10.03.2018. Evenimentul este unul original, cel puțin pentru fotbalul american din România.

Vor avea loc 3 mini-amicale sau, am putea spune că fiecare echipă va juca câte o repriză în compania unei alte echipe, fiecare având ocazia să joace un meci întreg.

Alături de 89ers, în acest amical tripartit vor participa Bucharest Rebels și Budapest Cowbells, campioni ai Ungariei de fotbal american.

Evenimentul va avea loc pe CSS Bega din Timișoara. Programul este urmatorul:

  • 11:30 – 12:30 / Timisoara 89ers – Bucharest Rebels
  • 12:45 – 13:45 / Bucharest Rebels – Budapest Cowbells
  • 14:00 – 15:00 / Timișoara 89ers – Budapest CowBells

Ultimul meci jucat între 89ers și Rebels s-a încheiat cu victoria Rebels. Pe de alta parte, cu Cowbells, 89ers au avut un amical anul trecut și acum își vor revanșa. Este pentru prima dată când Rebels se întâlnesc cu Cowbells pe terenul de joc. Detalii, in evenimentul de facebook dedicat: https://www.facebook.com/events/574742346195590/

Zoltan Bogre, din partea 89ers, ne-a povestit câte ceva despre acest eveniment: „Scopul principal a tuturor amicalelor e să creştem experienta pentru rookies şi cei care îs de un an alături de noi. Secundar, vrem să vedem unde stăm ca echipă, care îs lacunele noastre şi unde trebuie pus accentul mai mult la antrenamente.

Programul 89ers înainte de campionat este unul dintre cele mai încărcate. Pe lângă acest amical tripartit, săptămâna trecută au călătorit la Cluj pentru un amical alături de echipa locală, Crusaders.

Dacă ești prin Timișoara, nu trebuie să ratezi acest eveniment unic, ca organizare, în România.

Share With:
Rate This Article