HomeAmicaleUn nou scrimmage între Bucharest Rebels și Titans/Gladiators
Rebels scrimmage Titans Gladiators

Un nou scrimmage între Bucharest Rebels și Titans/Gladiators

Un nou scrimmage între Bucharest Rebels și Titans/Gladiators se va juca duminică, 20 Octombrie 2019. Meciul va începe la ora 17:00 pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Ion Tiriac.

Este al doilea meci consecutiv între cele două echipe și cel de-al doilea meci de 11 vs. 11 din istoria Titans/Gladiators, echipă formată din jucători de la Bucharest Titans și Giurgiu Gladiators.

Scrimmage-ul anterior dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 38 la 14 pentru Rebels în condițiile în care campioana națională en titre, Bucharest Rebels, a jucat în acel meci predominant cu rookie, adică jucători aflați în primii ani de fotbal american.

De cealaltă parte nici Titans/Gladiators nu au mulți jucători cu experiență, mai ales pentru 11 vs. 11. Principala activitate atât a celor de la Titans, cât și a celor de la Gladiators, în direcția tackle football, fiind înregistrată în acest an, în prima ediție de Romanian Arena Football League – RAFL.

Ca și în meciul anterior, nici în acesta nu vor exista play-uri de special teams, fiind vorba despre un scrimmage ofensiv-defensiv.

Share With:
Rate This Article