HomeArbitrajClinic de arbitraj la Cluj-Napoca
seminar arbitraj fotbal american 2019

Clinic de arbitraj la Cluj-Napoca

Clinic de arbitraj la Cluj-Napoca va fi organizat în week-end-ul 16 – 17 Noiembrie 2019 de către Corpul Arbitrilor de Fotbal American – CAFA cu ajutorul Cluj Crusaders și Mureș Monsters.

Clinicul, o combinație între workshop și seminar, va începe pe 16 Noiembrie, zi în care vor fi discutate aspecte teoretice și tehnice cu privire la arbitraj. În data de 17 Noiembrie, a doua zi de clinic, va avea loc un scrimmage între Mureș Monsters și Cluj Crusaders pe fondul căruia participanții la curs care doresc să arbitreze în sezonul competițional 2020 vor trece prin aspecte practice cu privire la mecanicile de arbitraj, pe parcursul unui meci de tackle.

Clinicul va fi susținut de 3 arbitrii sârbi: Aleksandar Bankovic, Slobodan Sladojevic si Predrag Pavlovic, arbitrii care au activat în sezonul 2019 ca oficiali în Campionatul Național de Fotbal American – CNFA.

Un clinic similar a fost organizat de reprezentanții CAFA, pe atunci AAFAR, la Timișoara, la începutul acestui an, pe 25 – 26 Ianuarie 2019, în cadrul pregătirii pentru CNFA 2019.

Corpul Arbitrilor de Fotbal American invită, pe lângă arbitrii cu experiență și pe cei care doresc să înceapă să arbitreze fotbal american în 2020, și jucătorii, antrenorii și iubitorii fotbalului american să participe la acest clinic pentru a afla mai multe amănunte despre regulile de arbitraj și modalitatea în care ele sunt puse în practică.

Taxa de participare este de 100 RON pentru membrii corpului de arbitraj si 50 RON pentru restul participantilor la eveniment. Suplimentar, cei care nu pot ajunge la eveniment si doresc să intre în posesia materialului de curs, pot lua legătura cu reprezentanții Corpului Arbitrilor de Fotbal American prin intermediul paginii de facebook: https://www.facebook.com/CAFARomania/

Pagina evenimentul poate fi urmărită aici: https://www.facebook.com/events/3099978670072562/

Share With:
Rate This Article