HomeArbitrajClinicul de arbitraj AAFAR se apropie vertiginos

Clinicul de arbitraj AAFAR se apropie vertiginos

Pe 14 şi 15 februarie, după cum am anunţat într-un articol precedent, se va desfăşura la Bucureşti Clinicul pentru arbitraj organizat de Asociaţia Arbitrilor de Fotbal American (AAFAR) în vederea pregătirii pentru Campionatul Naţional de Fotbal American 2015. Invitatul special al acestui Clinic este Jim Briggs, personalitate a fotbalului american internaţional.

În urmă cu puţină vreme a fost stabilită şi locaţia Clinicului, acesta urmând să se desfăşoare în Sala Berlioz a Hotelului Ibis, în apropiere de Gara de Nord.

Silviu Duţă, Vicepreşedintele AAFAR şi probabil cel mai implicat membru al asociaţiei în organizarea acestui eveniment, ne-a spus că principalele subiecte vor fi: mecanicile pentru brigăzile de arbitraj de 5 oameni şi diferenţele dintre regulamentele IFAF, NCAA şi NFL. De asemenea, se vor discuta subiecte ca: filosofia impunerii penalizărilor, reguli generale pentru începutul play-urilor sau ajustarea aribtrajului la ritmul de joc.

De asemenea, Silviu ne-a declarat că, pe lângă membrii AAFAR prezenţi în proporţie de 90% la acest eveniment, membri interesaţi ai echipelor: Mureş Monsters, Cluj Crusaders şi Bucharest Rebels şi-au confirmat deja participarea.

Vicepreşedintele AAFAR ne-a mai declarat că: „Pentru echipe este o ocazie foarte bună de a discuta cu Jim Briggs despre modul în care s-a devoltat fotbalul american din Marea Britanie, deschiderea IFAF faţă de noi federaţii şi importanţa respectării regulilor în perspectiva dezvoltării fotbalului american în România.”

Sursă foto: Bucharest Rebels

Share With:
Rate This Article
Discuții