HomeAmicaleCluj Crusaders organizează amical și clinic de arbitraj

Cluj Crusaders organizează amical și clinic de arbitraj

În 24 – 25 februarie, Cluj Crusaders organizează un week-end cu totul special, dedicat fotbalului american.

Sâmbătă, pe 24.02.2018, va avea loc un curs introductiv de arbitraj la care vor participa jucători și antrenori ai echipelor de fotbal american: Cluj Crusaders, Timișoara 89ers și Mureș Monsters, arbitri și viitori arbitri. Acesta este un eveniment deschis oricărei persoane interesate să cunoască mai multe despre regulile fotbalului american.

Acest eveniment va avea loc la Casa de cultură a studenților, Sala Europa (etajul 3), cu începere de la ora 11:00.

A doua zi, pe 25.02.2018, va avea loc un amical între Cluj Crusaders și Timișoara 89ers. Meciul va avea loc pe terenul de fotbal din Apahida, în apropierea Cluj Napoca, unde arbitrii cu experiență și cei la început de drum vor putea să pună în practică cunoștințele împrospătate sau dobândite.

Din datele noastre, meciul din 25.02.2018 reprezintă primul amical dintre Cluj Crusaders și Timișoara 89ers. Singurele alte meciuri jucate între cele 2 echipe în afara CNFA s-au desfășurat în 2011, în cadrul Cupei de Vest. Cel mai recent meci dintre Cluj Crusaders și Timișoara 89ers a reprezentat prima semifinală a CNFA 2017, meciul încheindu-se cu scorul de 22 la 7 pentru Crusaders.

Aceste două zile au dublu rol: de pregătire a echipelor pentru Campionatul Național de Fotbal Amercan ediția 2018, dar și de pregătire a arbitrilor.

Share With:
Rate This Article