HomeArbitrajS-a încheiat clinicul de arbitraj AAFAR 2015

S-a încheiat clinicul de arbitraj AAFAR 2015

Ieri şi azi s-a desfăşurat la Bucureşti clinicul de arbitraj organizat de Asociaţia Arbitrilor de Fotbal American (AAFAR) şi susţinut de Jim Briggs, preşedinte al Comitetului de Regulament al British American Football Asociation (BAFA) şi editor în cadrul Comitetului de Regulament al Internaţional Federation of American Football (IFAF).

Principalele subiecte ale acestui clinic au fost mecanicile pentru brigăzile formate din 5 arbitrii, penalizările posibile la începutul unui play, dar şi creşterea vitezei managementului jocului.

Cristi Baltă, preşedintele AAFAR ne-a declarat după clinic: „A fost un clinic reuşit şi speram că organizarea a fost pe măsura invitatului. Jim Briggs a fost foarte încântat de cum a fost tratat şi, deşi la început nu ştia la ce să se aştepte a găsit nişte oameni pasionaţi de fotbal american şi aici, în România. Ne-a încurajat şi aşteaptă ca în acest campionat să creştem şi să ne îmbunătăţim skill-urile.

Szöllősi László, antrenorul principal şi preşedintele Mureş Monsters, unul dintre cei cinci membrii ai echipei prezenţi la acest clinic, a considerat acest clinic unul benefic şi necesar: „Nouă ne-a făcut mare plăcere acest clinic şi mă gândesc că a fost benefic pentru toţi cei prezenţi. S-a văzut că domnul Briggs este pasionat de ceea ce face.

Aş fi vrut să participe mai multe, adică toate echipele din România. Ar trebui să fie un must pentru toată lumea, atât pentru antrenori cât şi pentru jucători. Speram că se vor organiza în fiecare an astfel de evenimente, noi vom fii prezenţi la toate şi mulţumim AAFAR pentru această posibilitate.

Nu putem să nu menţionăm că băietii de la Mureş Monsters au avut o surpriză pentru tot cei prezenţi la clinic, imprimând tricouri marca Mureş Monsters pentru această ocazie.

Pe lângă membrii AAFAR prezenţi la eveniment şi cei cinci membrii ai Mureş Monsters, au mai participat doi membrii ai Cluj Crusaders şi un membru Bucharest Rebels.

Share With:
Rate This Article
Discuții