HomeCNFABucharest Rebels ajung în RoBowl X după victoria împotriva Reșița Locomotives
Resita Locomotives at Bucharest Rebels Semis

Bucharest Rebels ajung în RoBowl X după victoria împotriva Reșița Locomotives

Bucharest Rebels ajung în RoBowl X după victoria împotriva Reșița Locomotives obținută la o diferență de scor semnificativă, meciul încheindu-se 46 – 6 pentru bucureșteni.

Meciul s-a disputat în București, pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac și a reprezentat semifinala dintre locul I în sezonul regulat, Bucharest Rebels și locul al IV-lea, Reșița Locomotives.

Meciul a început ca fiind unul echilibrat, în special în disputa dintre ofensiva bucureșteană și defensiva reșițeană. Glorios pentru Locomotives a fost drive-ul în care au reușit să țină ofensiva Rebels în ultimii 10 yarzi reșițeni, fără să marcheze.

De partea cealaltă însă, ofensiva Locomotives, fără un jucător cheie, receiverul sârb #81 Milan Nikolic nu a reușit pentru o bună bucată de meci să înainteze împotriva unei defensive Rebels foarte închegată.

Scorul a fost deschis totuși în primul sfert de către Rebels în urma unei pase a #1 Stan Bedwell către #89 Andrei Bendeac.

Au urmat să urce puncte pe tabelă cei de la Locomotives, în urma unui play defensiv foarte bun, realizat de #24 Silviu Percze care interceptează o pasă aruncată de #1 Stan și duce mingea până în end zone-ul bucureștean.

După acel moment însă, probabil și datorită accidentării unui jucător de bază în defensiva reșițeană, #40 Raul Siladi, ofensiva bucureșteană și-a spus cuvântul. Rebels au marcat în urma unei pase a #1 Stan către #81 Bogdan Brândușa, apoi în urma run-ului #19 Robert Pop, acolo unde au reușit și conversia de 2 puncte printr-o pasă a lui #1 Stan către #81 Bogdan Brândușa, apoi au reușit un nou touchdown prin pasă, după ce #1 Stan l-a găsit pe #85 Radu Ene în end zone. Astfel, prima jumătate s-a încheiat cu scorul 26 – 6 pentru bucureșteni.

Ne așteptam să vedem o a doua repriză care să aducă revenirea Locomotives. Acest lucru nu s-a întâmplat, dar în schimb Rebels au marcat de alte 3 ori, de două ori prin run-uri ale #19 Robert Pop și odată în urma run-ului #18 Mihai Popovici.

Până la final Rebels au demonstrat că pot avea și un running game puternic și merg în RoBowl X ca favoriți. Acolo vor întâlni Timișoara 89ers, câștigători în meciul împotriva Cluj Crusaders, scor 15 – 9.

Reșița Locomotives vor avea ultimul meci din Campionatul Național de Fotbal American ediția 2019 în compania Cluj Crusaders, în finala mică, premergătoare RoBowl X.

RoBowl X va fi disputat pe Stadionul Emilian Pavel din Ghiroda, Timiș, lângă Timișoara și va fi organizat de Timișoara 89ers.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article