HomeCNFABucharest Rebels câștigă greu împotriva Reșița Locomotives
Bucharest Rebels Resita Locomotives CNFA 2019

Bucharest Rebels câștigă greu împotriva Reșița Locomotives

Bucharest Rebels câștigă greu împotriva Reșița Locomotives în primul meci al etapei a 3-a a Campionatului Național de Fotbal American, ediția 2019 – CNFA 2019, meci disputat în București, în cursul zilei de 4 Mai.

Meciul s-a încheiat 26 – 24 pentru Bucharet Rebels, dar am avut parte de 4 sferturi fotbal american intens.

Primii care au marcat au fost reșițenii. Aceștia au recuperat mingea în urma kick returnului de start, pierdut de către unul dintre jucătorii bucureșteni. Ulterior, o pasă a lui #9 David Lukic pentru #81 Milan Nicolic a dus scorul la 6 – 0 pentru vizitatori.

Replica Rebels nu a întârziat să apară și primele puncte pe tabelă au fost urcate de #85 Radu Ene în urma unei pase aruncate de #1 Stan Bedwell. Primul sfert s-a încheiat astfel la egalitate, 6 – 6, ambele echipe nereușind conversiile după touchdown.

În sfertul 2, #1 Stan a urcat alte 14 puncte pe tabelă prin pasă. 2 touchdown-uri în care l-a găsit pe #81 Bogdan Brîndușa și o conversie de 2 puncte reușită în care l-a găsit pe #86 Alexandru Encuna.

Scorul era 20 – 6 pentru bucureșteni la intrarea la pauză iar reșițenii nu reușiseră să urce noi puncte pe tabelă astfel încât ne așteptam la o a doua jumătate fără prea multă efervescență, în care Rebels să continue să domine atât ofensiv, cât și defensiv.

Nu mică ne-a fost mirarea ca, după ieșirea de la vestiare, în urma unui drive frumos, #9 David Lukic marchează printr-un run și reduce diferența la o posesie. A urmat un drive fără puncte pentru Rebels după care reșițenii revin în end zone-ul bucureștean printr-o nouă pasă a lui #9 David Lukic către #81 Milan Nicolic.

Odată cu începutul ultimului sfert, Rebels urcă noi puncte pe tabelă în urma unei pase a lui #1 Stan Bedwell către #81 Bogdan Brîndușa care ajunge în end zone. Conversia a fost nereușită astfel încât scorul ajunsese 26 – 18 pentru gazde.

Locomotives au ținut meciul în tensiune până în ultimele momente când reușesc să înscrie printr-o nouă pasă a lui #9 David Lukic către #81 Milan Nicolic, dar conversia este nereușită și scorul se închide 26 – 24 pentru Rebels.

Felicitări ambelor echipe pentru un meci superb. Meciul integral poate fi urmărit aici, împreună cu statistici de la meci: https://www.fotbalamerican.info/ro/meci/221/bucharest-rebels-vs-resita-locomotives/

Pentru Bucharest Rebels urmează probabil cel mai dificil meci al sezonului, meciul împotriva Cluj Crusaders, la Cluj-Napoca, în data de 19 Mai.

Pentru Reșița Locomotives urmează meciul împtorvia celeilalte echipe bănățene, Timișoara 89ers, în data de 18 Mai, la Timișoara.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol, te rog să pui link către sursă (adică către articol). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze space-ul de pe tastatură și wheel-ul de la mouse.

Share With:
Rate This Article