HomeCNFABucharest Rebels câștigă RoBowl X jucat împotriva Timișoara 89ers

Bucharest Rebels câștigă RoBowl X jucat împotriva Timișoara 89ers

Bucharest Rebels câștigă RoBowl X jucat împotriva Timișoara 89ers, finala Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019.

RoBowl X a fost organizat de Timișoara 89ers pe Arena Emilian Pavel din Ghiroda, lângă Timișoara și s-a încheiat cu scorul de 34 – 14 pentru bucureșteni.

Tribunele au fost aproape pline la meci, mai multe tejghele au fost deschise în curtea arenei și au pus la dispoziția suporterilor răcoritoare și alte bunătăți pe parcursul evenimentului, am avut zbor al avioanelor deasupra terenului la startul meciului datorită mitingului aviatic care se desfășura în vicinitate și o jumătate de meci s-a jucat pe nocturna bună din Ghiroda.

Meciul a început prost pentru 89ers care au încheiat primul drive prematur în urma unui fumble recuperat de bucureșteni. A urmat un touchdown aruncat de #1 Stan Bedwell în brațele lui #88 Daniel Marcu și apoi o conversie reușită de 2 puncte în urma pasei lui #1 Stan către #81 Bogdan Brîndușa.

Pe tabelă au urcat din nou Rebels după un run a lui #44 Rashad Dillard. De aceasta dată conversia nu a fost reușită.

89ers reușesc să domine sfertul 2, dar nu găsesc end zone-ul decât o singură dată și urcă primele puncte pe tabelă printr-un run al  lui #21 Jeron Jones, fără conversie reușită.

La pauză, echipele au intrat cu scorul de 14 – 6 pentru bucureșteni, dar 89ers păreau să fie pe un trend ascendent.

În sfertul 3 însă, ofensiva Rebels revine cu un touchdown similar cu primul marcat, #1 Stan aruncând pasa de touchdown către #88 Marcu și apoi o conversie reușită în urma pasei către #81 Brîndușa.

în sfertul 4, Rebels se desprind la 3 touchdown-uri diferență în urma pasei lui #1 Stan către #81 Brîndușa. Scorul urca la 28 – 6 pentru Rebels.

89ers reduc din diferență printr-un touchdown reușit de #3 Charles Babb care aruncă o pasă către #57 Valentin Cocrean, reușind ulterior și conversia în urma pasei #3 către #22 Remus Baizath care reușește o recepție superbă.

În baza presingului defensivei 89ers, în speranța că pot egala, Rebels mai reușesc un touchdown care închide tabela, în urma pasei #1 Stan către #80 Silviu Coman. Conversia de 2 puncte a fost nereușită.

89ers obțin pentru a treia dată din 3 apariții in RoBow locul al II-lea în CNFA.

Astfel, Bucharest Rebels reușesc să ajungă la 4 RoBowl-uri câștigate din 8 ediții jucate de la formarea echipei și egalează numărul de RoBowl-uri câșțigate de Cluj Crusaders.

RoBowl X este un meci superb care trebuie re-vizionat pe canalul de YouTube FirstDown.ro. Felicitări ambelor echipe pentru un spectacol sportiv palpitant.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article