HomeCNFABucharest Rebels îngenunchează defenisva Cluj Crusaders
rebels crusaders

Bucharest Rebels îngenunchează defenisva Cluj Crusaders

Bucharest Rebels îngenunchează defenisva Cluj Crusaders în cel de-al doilea meci al etapei a 4-a a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019.

Meciul s-a disputat la Cluj-Napoca, pe o vreme foarte caldă, cu soarele arzând și s-a încheiat cu scorul de 56 – 13 pentru bucureșteni.

Cu această victorie răsunătoare, Rebels urcă pe a doua poziție în clasamentul sezonului regulat al CNFA 2019 și împing Cluj Crusaders pe locul a 3-lea. De altfel, dacă Crusaders și Rebels câștigă în ultima etapă, Crusader vor urma să joace semifinala în deplasare la 89ers, din postura de ocupantă a locului 3.

Meciul a început încet pentru Cruasaders încă la primul drive, când au fost nevoiți să punteze.

În primul drive bucureștean #1 Stan Bedwell a mișcat mingea aruncând către #81 Bogdan Brândușa, #89 Andrei Bendeac și #88 Daniel Marcu. În final reușesc touhdown după ce #1 Stan Bedwell aruncă o pasă perfectă către #89 Andrei Bendeac. Conversia de două puncte nu a fost reușită.

În sfertul al doilea, #7 Paul Cîrja a fost interceptat de către #7 Kurtis Ovesen după care ofensiva Rebels înscrie din nou printr-un touchdown aruncat de #1 Stan către #81 Bogdan Brîndușa. Scorul avea să ajung 14 – 0 după o conversie de 2 puncte reușită în urma unui run al lui #1 Stan.

Ulterior, Rebels urcă din nou pe tabelă în urma unui touchdown marcat în urma pasei #1 Stan către #85 Radu Ene. Conversia de 2 puncte reușită în baza pasei #1 Stan Bedwell către #81 Bogdan Brândușa.

Răspunsul clujan a venit  în cele din urmă și #7 Paul Cîrja reusește să înscrie în urma unui QB sneack, reducând din avantajul de pe tabelă al bucureștenilor.

A urmat un nou drive bucureștean cu touchdown pe conexiunea #1 Stan Bedwell#81 Bogdan Brândușa.

La următorul drive clujan, Crusaders fiind nevoiți să punt-eze din propria jumătate de teren, le este blocat punt-ul și #76 Codrin Cuciurean de la Rebels recuperează mingea și o duce în end zone-ul gazdelor pentru un nou touchdown.

A urmat o nouă intercepție reușită de #7 Kurtis Ovesen, dar rebels nu mai reușesc să înscrie înainte de pauză.

Scorul la pauză era 34 – 6 pentru bucureșteni și ne așteptam la o a doua repriză în care Crusaders să vină și să echilibreze scorul. Acest lucru nu avea să se întâmple. Au urmat touchdown-uri marcate de #1 Stan prin pase către #81 Brândușa, #88 Daniel Marcu, extra puncte reușite de #85 Ene.

De partea cealaltă, Crusaders au reușit să mai urce doar odată pe tabelă, în urma run-ului lui #20 Levente Mathe cu conversie de 1 punct reușită de #27 László Tamás.

Odată cu sfertul al doilea a început să curgă timpul continuu, specific mercy rule care se impune atunci când între două echipe există o diferență mai mare de 34 puncte.

Meciul integral va putea fi urmărit aici, împreună cu statistici de la meci: https://www.fotbalamerican.info/ro/meci/235/cluj-crusaders-vs-bucharest-rebels/

Pentru Cluj Crusaders, ultima etapă din sezon, care va avea loc pe 1 – 2 iunie, reprezintă deplasarea la Reșița Locomotives. Dacă pierd aici, vor ajunge pe locul al 4-lea în sezonul regulat iar 89ers vor urca pe prima poziție.

Pentru Bucharest Rebels, ultimul meci din sezon înseamnă un joc acasă, acolo unde vor primi vizita Mureș Monsters.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article