HomeCNFABucharest Rebels primesc vizita Cluj Crusaders
Bucharest Rebels Cluj Crusaders CNFA 2017

Bucharest Rebels primesc vizita Cluj Crusaders

Bucharest Rebels primesc vizita Cluj Crusaders pentru a da startul celei de-a doua etape a Campionatului Naţional de Fotbal American ediţia 2018.

Meciul se va disputa sâmbătă, 24.03.2018, de la ora 18:00, la Complex Sportiv Ion Țiriac din Bucureşti, tradiţionalul stadion al celor de la Bucharest Rebels.

UPDATE: Meciul se disputa duminică, 25.03.2018, de la ora 16:00, tot pe Stadionul Coresi (in spate la Piata Presei Libere) din Bucureşti, după cel de-al doilea meci al primei etape, Timișoara 89ers @ Bucharest Warriors. Astfel, va fi o zi lungă, dedicată fotbalului american, la Coresi.

Echipa de arbitraj pentru acest meci: R: George Rusu, U: Silviu Duta, HL: Simon Bamford, LJ: Alin Benzar, SJ: Dan Dragomir, FJ: Emilia Matei.

Cluj Crusaders vor avea o deplasare dificilă în această săptămână, mai ales că acest meci va reprezenta al treilea meci din ultimele 30 de zile, după amicalul din pre-sezon cu Timişoara 89ers şi meciul care a dat startul CNFA 2018 de săptămâna trecută, împotriva Mureş Monsters.

Clujenii nu putem spune că au avut parte de un început de an competiţional strălucit. Au pierdut pe teren propriu împotriva 89ers în amicalul disputat şi au jucat o primă jumătate de meci împotriva Monsters trădând lipsa concentrării.

De altfel, în prima jumătate a disputei împotriva mureşenilor, am fost uimiţi că vedem în meci campioana en-titre. Crusaders şi-au revenit în cea de-a doua repriză şi au reuşit să domine, ducând victoria din primul meci de CNFA la o diferenţă de scor substanţială.

Cei de la Cluj pot fi bucuroşi că în ciuda unui meci cu bătăi de cap, nu au accidentări. Chiar şi în lipsa acestora, nu ştim ce parte a lotului o vor deplasa la Bucureşti, pentru derbyul împotriva celor de la Bucharest Rebels.

De dragul unei dispute frumoase, sperăm ca startul primului meci din CNFA 2018 să nu se repete pentru Crusaders.

De cealaltă parte, cei de la echipa gazdă, Bucharest Rebels, au făcut mai multe schimbări dupa finalul de sezon 2017 care a dus la eliminarea echipei din CNFA. Membrii grupului administrativ al echipei precum şi parte din membrii echipei tehnice s-au schimbat.

Rebels au trei jucători suspendaţi, doi pentru primele 2 meciuri şi un al treilea pentru 4 meciuri. Au parte însă de infuzia de tineri jucători proveniţi din rândurile Bucharest Titans precum şi de câteva importuri americane răsunătoare, fiind de altfel primele importuri „cu acte în regulă” din fotbalul american românesc.

În lot complet, bucureştenii au făcut deplasarea la Timişoara pentru amicalul tripartit cu 89ers şi Budapest Cowbells 2, acolo reuşind să se impună în faţa ambelor echipe fără a permite înscrierea de puncte.

Rămâne de văzut dacă lotul va fi destul de închegat pentru un meci împtoriva campioanei en-titre, echipă în faţa căreia au pierdut în sezonul regulat al CNFA 2017.

Meciul va fi transmis live pe: live.firstdown.ro

Share With:
Rate This Article