HomeCNFABucharest Rebels sunt gazde împotriva Reșița Locomotives
Bucharest Rebels Timisoara 89ers CNFA 2019

Bucharest Rebels sunt gazde împotriva Reșița Locomotives

Bucharest Rebels sunt gazde împotriva Reșița Locomotives, în primul meci al celei de-a 3-a etape a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019.

Meciul se va desfășura sâmbătă, 04 Mai, de la ora 19:00, pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac din capitală.

Arbitrii pentru acest meci sunt: Zeljko Mancic (Referee – Serbia), Cristi Balta (Umpire – România), Marko Kosi (Head Linesman – Serbia), Milan Nikolic (Line Judge – Serbia), Dragan Rakic (Side Judge – Serbia) și Costin Rosu (Field Judge – România).

Deși Rebels au câștigat CNFA 2015, ediția în care au participat și Reșița Locomotives, cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată în teren.

Mare parte din membrii celor două loturi s-au mai văzut în meciuri, jucând pentru diferite echipe. Din lotul Reșița Locomotives fac parte, pe lângă jucătorii reșițeni, jucători de la Bucharest Warriors și Timișoara 89ers iar din lotul celor de la Bucharest Rebels fac parte jucători care au activat la Bucharest Warriors.

Locomotives au jucat în 2019 un singur meci, victoria din etapa a 2-a a CNFA, împotriva Mureș Monsters. Acea victorie a fost dificilă, în ciuda jucătorilor Locomotives cu mult mai multă experiență (jucători reșițeni care au jucat la 89ers, foști jucători 89ers, foști jucători Warriors, jucători din Serbia).

În același timp, Bucharest Rebels au avut mai multe meciuri de 11 la 11 disputate în 2019, dar nicio victorie până acum. Având un lot format din importuri, jucători propri și foști jucători Bucharest Warriors, Rebels au avut parte de adversari mai așezați pe teren, in 2019.

Deși Bucharest Rebels au avantajul terenului propriu, dar și pentru Reșița este o deplasare interesantă având in vedere faptul că parte din lot este bucureștean.

Rămâne de văzut dacă Locomotives vor face o surpriză și vor reuși să bată vice-campionii la ei acasă sau dacă Rebels vor bifa prima victorie din acest an.

Meciul dintre Bucharest Rebels și Reșița Locomotives va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

Share With:
Rate This Article