HomeCNFABucharest Rebels trec fără dificultate de Mureș Monsters
CNFA E4 Monsters @ Rebels

Bucharest Rebels trec fără dificultate de Mureș Monsters

Bucharest Rebels trec fără dificultate de Mureș Monsters în primul meci al etapei a V-a a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019. Meciul s-a disputat pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac din București și s-a încheiat cu scorul de 42 la 0 pentru echipa bucureșteană.

Cu acest meci, Rebels securizează meciul acasă în semifinalele care vor avea loc săptămâna viitoare, 8 – 9 Iunie, urmând să primească vizita Reșița Locomotives, indiferent de rezultatul din meciul de mâine, de la Reșița, dintre Cluj Crusaders și Reșița Locomotives.

În același timp, Mureș Monsters au încheiat un nou sezon competițional fără nicio victorie.

Meciul a început foarte bine pentru Bucharest Rebels, reușind să înscrie de la primul drive în urma unei pase aruncate de #1 Stan Bedwell către #88 Daniel Marcu. Conversia nu a fost reușită.

La următorul drive, #1 Stan a aruncat o intercepție prinsă de #33 Levente Lakó de la Mureș Monsters care i-a pus pe Monsters într-o poziție bună pe teren. Monsters însă nu au reușit să înainteze foarte mult de-a lungul întregului meci, chiar dacă s-a văzut o îmbunătățire ofensivă în urma trecerii, aproape de începutul meciului, la #7 Szilárd Szász în poziția de quarterback.

În sfertul 1 a urmat un nou touchdown marcat de #1 Stan Bedwell în urma unei pase către #89 Andrei Bendeac. De altfel, #89 Bendeac a avut 3 touchdown-uri prins în acest meci. Pentru Rebels au mai marcat, din pasele lui #1 Stan, și #81 Bogdan Brândușa.

De asemenea, de menționat este că în ultima parte din meci a intrat quarterback-ul de rezervă al Rebels, #12 Adrian Lungu, unul dintre quarterbacks vechi din Cmapionatul Național de Fotbal American, el aruncând o pasă de touchdown către #20 Ștefan Buzatu, în sfertul 3 al meciului.

Meciul integral va putea fi urmărit aici, împreună cu statistici de la meci: https://www.fotbalamerican.info/ro/rezultate/

Ultimul meci al sezonului regulat va fi disputat mâine, la Reșița, acolo unde campioana en-titre, Cluj Crusaders, va juca împotriva Reșița Locomotives.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article