HomeCNFABucharest Warriors şi Timişoara 89ers debutează în CNFA 2018
Bucharest Warriors Timisoara 89ers CNFA 2016

Bucharest Warriors şi Timişoara 89ers debutează în CNFA 2018

Bucharest Warriors şi Timişoara 89ers debutează în CNFA 2018 la Bucureşti, în meciul care încheie etapa I a Campionatului Naţional de Fotbal American. 

Astfel, Timişoara 89ers vor veni în vizită la Bucharest Warriors duminică, 25.03.2018, de la ora 11:00 (!atenţie! trecem la ora de vară, ceasul înainte cu o oră), pe Stadionul Coresi (in spate la Piata Presei Libere) din Bucureşti.

Acest meci va fi urmat de meciul care dă startul celei de-a doua etape: Cluj Crusaders @ Bucharest Rebels, pe același teren, cu începere de la ora 16:00.

Echipa de arbitraj pentru acest meci: R: Simon Bamford, U: George Rusu, HL: Silviu Duta, LJ: Alin Benzar, SJ: Emilia Matei, FJ: Dan Dragomir.

Pentru Timişoara 89ers este al treilea meci din ultimele 30 de zile, după două amicale: unul la Cluj-Napoca, împotriva Crusaders, câştigat de 89ers cu scorul de 3 – 0 şi meciul tripartit organizat acasă acolo unde au pierdut împotriva Rebels dar au câştigat împotriva echipei a doua a celor de la Budapest Cowbells.

89ers au suferit o pierdere în această pauză dintre sezoane, antrenorul principal Alexander Klein fiind nevoit să se mute la Braşov, obligând astfel timişorenii să facă prima schimbare în privinţa antrenorului principal de la înfiinţare. Jared Stokes, coordonator defensiv şi jucător la 89ers a preluat responsabilităţile antrenorului principal.

Alături de timişoreni sunt şi în acest an reşiţenii de la Locomotives. Rămâne de văzut dacă anul ăsta, spre deosebire de anul trecut, Locos vor face deplasarea împreună cu 89ers pentru primul meci al sezonului regulat, împotriva Warriors.

La fel ca timişorenii, şi Bucharest Warriors au operat modificări la nivelul antrenoratului, Eduard Baritz preluând frâiele echipei în locul lui Mihai Drăgan.

Warriors au pierdut pentru acest an participarea celor de la Bucharest Titans care au fost alături de ei anul trecut. Totuşi, au reuşit să recruteze un corner cu experienţă de la Bucharest Rebels şi au promovat de la echipa de juniori mai mulţi jucători.

De menționat că Warriors nu au disputat niciun amical în pauza dintre sezoane astfel încât va fi pentru prima dată când îi vom vedea pe teren de la RoBowl VIII, atunci când au pierdut victoria la 5 puncte diferență.

Vom vedea care dintre cele două echipe echipe a făcut o tranziţie mai uşoară către noul antrenor principal. De menţionat că anul trecut, în meciul direct din CNFA, Warriors s-au impus cu scorul de 24 la 0.

Meciul va fi transmis live pe: live.firstdown.ro

Share With:
Rate This Article