HomeCNFACluj Crusaders câștigă fără probleme împotriva Reșița Locomotives
Cluj Crusaders Resita Locomotives 2019

Cluj Crusaders câștigă fără probleme împotriva Reșița Locomotives

Cluj Crusaders câștigă fără probleme împotriva Reșița Locomotives în ultimul meci al sezonului regulat din cadrul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019.

Meciul s-a disputat la Reșița, pe 02 Iunie și s-a încheiat cu scorul de 19 – 8 pentru clujeni.

Meciul a început greu pentru cele două echipe iar vremea nu a ținut cu fotbalul american la Reșița. Cluj Crusaders au reușit să deschidă scorul în sfertul al doilea printr-un run pe partea dreaptă a #21 Florin Oltean, extra-punctul fiind ratat de către #27 László Tamás.

La pauză scorul era 6 – 0 pentru vizitatori și meciul putea să continue în orice direcție. În sfertul trei, în urma unui reverse, #10 Marian Mikacs intră în end zone-ul reșițean, mărind scorul. #27 László Tamás ratează și de această dată extra-punctul.

În ultimul sfert, Crusaders se distanțează la 3 posesii distanță în urma pasei aruncate de #7 Paul Cîrja către #81 Rațiu Alex pe care-l găsește în end zone. De această dată #27 László Tamás reușește conversia de un punct.

Pe final de meci, #9 David Lukic, quaterberback-ul sârb de la Locomotives, face un run pe partea stângă și urcă puncte pe tabelă pentru reșițeni. Chiar și cu conversia de 2 puncte reușită în urma pasei lui #9 David Lukic către #81 Nicolic Milan, Locomotives reușesc prea târziu să se apropie de adversari.

Astfel, meciul se încheie cu scorul de 19 – 8.

Cu acest meci se definitivează clasamentul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019. Clasamentul va fi disponibil aici: https://www.fotbalamerican.info/ro/cnfa/

Pentru cele două echipe urmează semifinale cu deplasări. Cluj Crusaders se vor deplasa la Timișoara 89ers în timp ce Reșița Locomotives se vor deplasa la Bucharest Rebels. Semifinalele vor avea loc în week-end-ul 8 – 9 Iunie.

Sursă foto: Cluj Crusaders

Share With:
Rate This Article