HomeCNFACluj Crusaders încearcă redresarea, împotriva Reșița Locomotives
Cluj Crusaders Resita Locomotives

Cluj Crusaders încearcă redresarea, împotriva Reșița Locomotives

Cluj Crusaders încearcă redresarea, împotriva Reșița Locomotives în cadrul celui de-al doilea meci al etapei a V-a din cadrul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019, ultima etapă a sezonului regulat.

Meciul se va disputa pe Stadionul Gloria din Reșița, în data de 02 Iunie, de la ora 14:00.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Milan Solajic (Referee – Serbia), Ionut Besoiu (Umpire – România), Ivana Lazic (Head Linesman – Serbia), Aleksandr Bankovic (Line Judge – Serbia),  Emilia Matei (Field Judge), Adrian Balint (Side Judge), Adrian Baciu (Back Judge – România).

Este surprinzător că atât Cluj Crusaders cât și Reșița Locomotives au avut parte de căderi de formă în meciurile disputate anterior.

Cluj Crusaders au în acest sezon competițional victorii împotriva Monsters și 89ers, fără să permită adversarilor urcarea de puncte pe tabelă iar în meciul din etapa trecută, împotriva Rebels, au primi 56 de puncte, mai multe puncte ca în oricare alt sezon regulat în care au jucat (și au jucat în toate).

De partea cealaltă, Locomotives au fost aproape de o victorie împotriva Rebels acasă la Rebels, dar au căzut în a doua repriză împotriva 89ers în condițiile în care reșițenii conduceau la pauză.

De menționat că #44 Raul Siladi, unul dintre pilonii Locomotives, a fost eliminat în meciul din etapa trecută. Din informații neoficiale, acesta este posibil să nu joace în meciul ămpotriva Crusaders.

Dacă Rebels câștigă în meciul împotriva Monsters, victoria dintre Locomotives și Crusaders nu va altera cu nimic disputarea semifinalelor, adică Crusaders se vor deplasa la 89ers și Locomotives la Rebels.

Dacă ești în Reșița sau prin împrejurimi, aici este event-ul de facebook: https://www.facebook.com/events/867016833696864/

Meciul dintre Cluj Crusaders și Reșița Locomotives va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article