HomeCNFACluj Crusaders nu iartă jocul Mureș Monsters
Marian Mikacs Cluj Crusaders

Cluj Crusaders nu iartă jocul Mureș Monsters

Cluj Crusaders nu iartă jocul Mureș Monsters și reușesc o victorie cu scorul de  60 la 0 în Târgu Mureș. Gazdele, cu mare parte din lot la primul meci oficial, nu au găsit soluții pentru a ajunge măcar odată în end zone-ul clujan.

În acest meci care a contat pentru prima etapă din Campionatul Național de Fotbal American ediția 2019, #10 Marian Mikacs nu a ratat nicio ocazie de a marca și a „decimat” adversarii de fiecare dată când a pus mâna pe minge.

Meciul a început cu kick-off-ul Mureș Monsters și un return spectaculos pe partea stângă al #10 Marian Mikacs de la propria linie de 20 de yarzi pentru primul touchdown al clujenilor. #27 László Tamás a reuşit conversia de un punct şi scorul a ajuns 7 la 0 pentru vizitatori.

A urmat kick-off-ul celor de la Cluj Crusaders și un drive fără first down al Monsters după care un nou atac Cluj Crusaders care duce de la primul play la touchdown în urma unei pase a #7 Paul Cîrja către #10 Marian Mikacs. #27 László Tamás a reușit conversia și Clujul avea 14 zero. #10 Marian a reușit alte două touchdown-uri în urma paselor lui #7 Paul pe parcursul meciului.

Meciul a continuat într-un ritm similar de-a lungul celor 4 sferturi.

În sfertul al 2-lea scorul a depășit diferența de peste 34 de puncte și arbitrii au fost nevoiți să recurgă la mercy rule, adică regula prin care, la o diferență mai mare de 34 de puncte, timpul de joc curge continuu pentru a evita o diferență de scor prea mare.

În sfertul 4 Mureș Monsters s-au apropiat la câțiva iarzi de terenul de țintă advers, foarte aproape de a urca puncte pe tabelă, dar #10 Marian Mikacs, prezent și în defensivă, a intervenit, a făcut o intercepție și a întors mingea pentru un pick six.

Au mai înscris pentru Crusaders: #44 Hanno Heinrich touchdown prin runuri și un urma unei pase din partea lui #7 Paul Cîrja și #20 Levente Mathe prin run.

Scorul final a ajuns la 60 – 0 și reprezintă una dintre cele mai dureroase înfrângeri ale mureșenilor, de la prima prezență a echipei în CNFA și până acum.

Ambele echipe vor juca și etapa următoare, stabilită pentru 13 – 14 Aprilie 2019.

Mureș Monsters vor juca în deplasare la Reșița, pe 13 Aprilie de la ora 17:00, împotriva unei echipe Locomotives absentă din CNFA în ultimii 3 ani și avidă de afirmare.

Cluj Crusaders vor primi vizita Timișoara 89ers pe 14 Aprilie 2019 de la ora 14:00, 89ers venind după o victorie mult așteptată împotriva Bucharest Rebels, în această etapă.

Share With:
Rate This Article