HomeCNFACluj Crusaders reușesc a doua victorie fără puncte primite
Cluj Crusaders defensiva Timisoara 89ers

Cluj Crusaders reușesc a doua victorie fără puncte primite

Cluj Crusaders reușesc a doua victorie fără puncte primite, învingând Timișoara 89ers cu scorul de 21 la 0, demonstrând din nou că vedetă la Cluj este o defensiva.

Meciul s-a disputat pe stadionul din cadrul Complexului Sportiv Clujana din Cluj-Napoca, pe o vreme care amenința constant cu ploaie.

Primul touchdown al meciului a venit la începutul celui de-al doilea sfert, când #7 Paul Cîrja, aflat la linia de 25 de yarzi din propria jumătate, a aruncat o pasă către #10 Marian Mikacs scăpat liber în spatele jucătorilor defensivi timișoreni, undeva la linia de 35 de yarzi a jumătății timișorene. De acolo, #10 a intrant neatins în end zone.

Tot în sfertul al 2-lea, câteva play-uri mai târziu, #4 Charles Babb, quarterback-ul și antrenorul principal al 89ers, aruncă o pasă undeva în partea stângă a terenului, după un scramble, dar #21 Florin Oltean interceptează pasa și o duce în end zone-ul 89ers pentru un pick6.

Spre finalul sfertului 2, Cluj Crusaders asediază end zone-ul 89ers pentru o perioadă prelungită de o penalizare care a întors down-ul la 1 și în cele din urmă #44 Hanno Heinrich aleargă cu mingea în end zone.

Pentru fiecare din cele 3 touchdown-uri, #27 László Tamás a reușit fără greșeală extra-punctele.

89ers au avut mai multe drive-uri eficiente, prelungite adesea de agilitatea #4 Charles Babb, dar nu au reușit până la final să ajungă cu mingea în end zone-ul advers.

Nu am avut astfel puncte marcate decât în cel de-al doilea sfert, dar am avut parte de un meci spectaculos în toate cele 4 sferturi.

Pentru Cluj Crusaders următoarea etapă înseamnă etapa de pauză. Ei urmează să joace următorul meci în CNFA 2019 pe 19 Mai, al doilea meci din etapa a IV-a, atunci când vor primi vizita Bucharest Rebels, echipă pe care au întâlnit-o ultima dată în RoBowl IX.

Pentru Timișoara 89ers urmează a doua deplasare din sezon, tot în Ardeal. De data aceasta vor călători la Târgu-Mureș pentru a se înfrunta cu Monsters în data de 5 Mai, reprezentând al doilea meci din etapa a III-a.

Share With:
Rate This Article