HomeCNFACluj Crusaders și Reșița Locomotives luptă pentru locul al III-lea
Cluj Crusaders Resita Locomotives finala mica

Cluj Crusaders și Reșița Locomotives luptă pentru locul al III-lea

Cluj Crusaders și Reșița Locomotives luptă pentru locul al III-lea în finala mică a Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019. Meciul va preceda finala CNFA 2019, RoBowl X, și se va disputa pe Arena Emilian Pavel din Giroda, lângă Timișoara, pe 15 Iunie, cu începere de la ora 10:00.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Aleksandar Bankovic (Referee – Serbia), Adrian Balint (Center Judge – România), Ionut Besoiu (Umpire – România), Ivana Lazic (Head Linesman – Serbia), Darko Milovanovic (Line Judge – Serbia), Emilia Matei (Field Judge – România), Ciprian Peti (Side Judge – România) și Adrian Baciu (Back Judge – România).

Deși Crusaders au început sezonul cu două victorii în care nu au permis adversarilor să marcheze puncte, al treilea meci din sezon, împotriva Rebels, jucat la Cluj, i-a costat enorm. Au pierdut cu scorul de 56 la 13. Deși au învins ulterior Reșița, acasă la Locomotives, în ultimul meci din sezonul regulat, Crusaders nu păreau să aibă forma de la începutul Campionatului.

Cluj Crusaders s-au clasat pe locul al 3-lea în sezonul regulat deși au avut 3 victorii și o singură înfrângere deoarece au avut cel mai slab punctaveraj dintre cele 3 echipe care au avut 3 victorii și o înfrângere: 89ers, Rebels și ei. Astfel, au fost obligați să joace semifinala în deplasare, la Timișoara, acolo unde 89ers au reușit să obțină victoria împotriva lor.

Astfel, deși favoriți la un nou titlu, la startul CNFA 2019, Crusaders au ajuns în finala mică după înfrângerea din semifinale și sunt acum favoriți pentru câștigarea finalei mici.

Reșița Locomotives, pe de altă parte, a avut o singură victorie în sezonul regulat, 7 – 0 cu Mureș Monsters. Totuși, Locomotives au făcut alte 3 meciuri superbe, fiind pe punctul de a duce meciul împotriva Rebels, jucat la București, în prelungiri. Chiar dacă nu sunt favoriți, dacă vor avea o formulă bună de joc și dacă mare parte din jucătorii sârbi și bucureșteni din lotul reșițean vor face deplasarea la Timișoara, cu siguranță au o șansă la câștigarea finalei mici și obținerea locului al III-lea în CNFA 2019.

Chiar dacă nu este RoBowl X, suntem siguri că vom avea parte de un meci de fotbal spectaculos între Cluj Crusaders și Reșița Locomotives așa că dacă ești prin Timișoara sau împrejurimi, nu rata evenimentul: https://www.facebook.com/events/2266433826938942/

Meciul dintre Cluj Crusaders și Reșița Locomotives va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article