HomeCNFACluj Crusaders și Timișoara 89ers joacă derby-ul etapei
Cluj Crusaders Timisoara 89ers

Cluj Crusaders și Timișoara 89ers joacă derby-ul etapei

Cluj Crusaders și Timișoara 89ers joacă derby-ul etapei, în cadrul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019. Meciul se va disputa în data de 14 Aprilie 2019, de la ora 14:00, pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Clujana.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Vladimir Popovic (Referee – Serbia), Dragan Rankovic (Umpire – Serbia), Florin Mezei (Head Linesman – România), Ionuț Besoiu (Line Judge – România), Dejan Mihajlov (SJ – Serbia) Adrian Balint (Field Judge – România) și Adrian Baciu (Back Judge – Romania).

Cele două echipe au încheiat prima etapă cu câte o victorie. De departe, cea mai surprinzătoare dintre cele două a fost a celor de la 89ers, în fața Bucharest Rebels, echipa bucureșteană arătând pe foaie un adversar mult mai puternic.

În înfruntările directe dintre 89ers și Crusaders, 14 la număr, timișorenii au câștigat de 3 ori, doar 2 dintre cele 3 victorii ale 89ers fiind în CNFA.

Timișoara 89ers au anul acest un joc exploziv prin aducerea jucătorilor american și cu siguranță au un avantaj important față de 2018.

Pe de altă parte, Crusaders au arătat că nu se dau înapoi atunci când au de-a face cu echipe care au importuri și mai mult, reușesc să se impună în momente cheie și în meciuri cu miză maximă. Asta au demonstrat reușind să obțină victoria în RoBowl-ul de anul trecut, atunci când Bucharest Rebels au fost la încărcați cu importuri similar cu 89ers în acest an.

Suplimentar, Crusaders au parte și de terenul propriu în acest demers, teren propriu care vine la pachet cu un public de fotbal american educat care ar putea crea probleme comunicării 89ers.

Meciul dintre Cluj Crusaders și Timișoara 89ers va fi transmis live și va putea fi vizionat pe pagina: https://live.firstdown.ro/ precum și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican și pe pagina de Facebok FirstDown.ro (Like & Follow + See first): https://www.facebook.com/firstdown.ro/

Share With:
Rate This Article