HomeCNFADerby-ul etapei se joacă între Cluj Crusaders și Bucharest Rebels
Cluj Crusaders CNFA 2019

Derby-ul etapei se joacă între Cluj Crusaders și Bucharest Rebels

Derby-ul etapei se joacă între Cluj Crusaders și Bucharest Rebels, la Cluj-Napoca, în data de 19 Mai, de la ora 14:00, pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Clujana.

Meciul reprezintă al doilea meci al etapei a IV-a a Campionatului Naționtal de Fotbal American ediția 2019.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Dejan Mihajlov (Referee – Serbia), Ionut Besoiu (Umpire – România), Florin Mezei (Head Linesman – România), Adrian Baciu (Line Judge – România), Milan Nikolić (Side Judge – Serbia) și Dragan Rakić (Field Judge – Serbia).

Bucharest Rebels nu au mai câștigat împotriva Crusaders din 2016. Cea mai recentă înfrângere a bucureștenilor a fost în RoBowl IX, finala Campionatului Național de Fotbal American ediția 2018, meci în care Rebels nu au reușit să marcheze niciun punct.

Cluj Crusaders au pierdut ultima dată împotriva Bucharest Rebels în RoBowl VII, finala CNFA 2016, meci disputat în București, 2016 fiind anul de reconstructie pentru clujeni.

Vom avea cu siguranță parte de un meci interesant. Pentru toți cei din Cluj-Napoca sau împrejurimi, evenimentul de facebook poate fi găsit aici: https://www.facebook.com/events/2312786178997684/

Meciul dintre Cluj Crusaders și Bucharest Rebels va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article