HomeCNFADrumul spre finala mică – Bucharest Warriors
RoBowl IX CNFA 2018 Bucharest Warriors

Drumul spre finala mică – Bucharest Warriors

Drumul spre finala mică al celor de la Bucharest Warriors a fost unul palpitant, arătând o echipă cu un caracter puternic care a luptat cu aceeași efervescență până la fluierul final, în ciuda unor înfrângeri iminente.

Warriors au anunțat înainte de startul CNFA 2018 că a promovat parte a lotului echipei de juniori la echipă mare, #20 Ștefan Buzatu (WR) reprezentând simbolul acestor promovări prin jocul excepțional avut de-a lungul meciurilor disputate.

Primul meci jucat de Bucharest Warriors în sezon a fost acasă, împotriva Timișoara 89ers. În ciuda unui start de meci excepţional, Warriors au căzut în a doua repriză din cauza unor erori personale, pierzând meciul cu scorul 25 – 14.

Al doilea meci a însemnat și prima deplasare pentru bucureșteni, la Târgu Mureș. În ciuda unui meci dificil împotriva Monsters, au reușit să se impună cu scorul 20 – 7, această victorie urmând să fie singura din sezon pentru Warriors.

Al treilea meci l-au disputat acasă împotriva Bucharest Rebels. Eforturile și jocul consistent nu au fost îndeajuns pentru a învinge rivalii bucureșteni, meciul fiind pierdut cu 28 – 13.

Ultimul meci din sezon i-a găsit pe Warriors în deplasare la Cluj Crusaders pentru reiterarea RoBowl XIII. Meciul s-a încheiat cu o nouă înfrângere pentru bucureșteni, dar scorul nu face dreptate unui joc excepţional al Warriors în ciuda efectivului restrâns: 27 – 3 pentru Crusaders.

Ajungând de pe ultimul loc în semifinală, au fost nevoiți să facă o nouă deplasare la Cluj, pentru a disputa semifinala împotriva clasatei pe locul I, Crusaders. Warriors au reușit să marcheze mai multe puncte decât au permis Crusaders în tot sezonul regulat, dar au pierdut meciul, scorul final fiind 43 – 28 pentru gazde.

Warriors ajung astfel pentru a 4-a oară în finala mică, singura lor victorie în finala mică fiind în 2016, împotriva 89ers. Rămâne de văzut dacă meciul într-o deplasare lungă le va face posibil obținerea unei a două medalii de bronz.

Finala mică va avea kick-off-ul de start sâmbătă, 30.06.2018, de la ora 11:00 și se va juca la Reșița, pe Stadionul Mircea Chivu, organizatori fiind Reșița Locomotives și Primăria Reșița.

Pentru cei care nu pot ajunge la meci, acesta va fi transmis live, pe: live.Firstdown.ro

Share With:
Rate This Article