HomeCNFADrumul spre finala mică – Timișoara 89ers
RoBowl IX CNFA 2018 Timisoara 89ers

Drumul spre finala mică – Timișoara 89ers

Drumul spre finala mică a celor de la Timișoara 89ers a fost plin de momente pline de speranță.

Și în acest an, jucătorii Reșița Locomotives au participat alături de 89ers în campionat, dar au pierdut antrenorul principal: Alexander Klein, în locul lui fiind numit #15 Jared Stokes.

Sezonul a început foarte bine pentru 89ers. Primul meci din deplasare, jucat la București împotriva Warriors a reprezentat și prima victorie a sezonului. Timișorenii au revenit după un deficit de 14 puncte și au câștigat meciul cu scorul de 25 – 14.

Al doilea meci pentru 89ers a reprezentat tot o deplasare la București, de această dată jucând împotriva Bucharest Rebels. Meciul a fost pierdut de timișorenii, în ciuda eforturilor de a reveni în a doua repriză de la un deficit de 24 puncte. Scorul final a fost 32 – 12 pentru Rebels.

Cel de-al treilea meci l-au disputat acasă, împotriva Mureș Monsters, meci în care 89ers s-au impus cu lejeritate, scorul final 32 – 7.

Ultimul meci din sezon le dădea șanse timișorenilor să ocupe locul al II-lea în sezonul regulat, în caz de victorie la o diferență mai mare de 14 puncte și să joace semifinala acasă, prima dată din 2014, anul în care semifinalele s-au jucat pentru prima dată.

89ers au pierdut însă în fața Cluj Crusaders cu scorul 27 – 6 și au fost nevoiți să se deplaseze la București pentru a treia oară pentru a juca semifinala împotriva Bucharest Rebels.

Deși și-ar fi dorit să joace RoBowl IX la Reșița, aproape de Timișoara, semifinala nu a fost una fericită pentru timișoreni. Nu au reușit să înscrie iar defensiva lor a permis 42 puncte.

Astfel, pentru al 4-lea an consecutiv, Timișoara 89ers ajung în finala mică, întâlnind pentru a 3-a oară acolo Bucharest Warriors. 89ers au câștigat în 2015 finala mică în 2015 împotriva Warriors, au pierdut-o tot împotriva Warriors în 2016, recâștigând bronzul în 2017, împotriva Mureș Monsters.

Finala mică va avea kick-off-ul de start sâmbătă, 30.06.2018, de la ora 11:00 și se va juca la Reșița, pe Stadionul Mircea Chivu, organizatori fiind Reșița Locomotives și Primăria Reșița.

Pentru cei care nu pot ajunge la meci, acesta va fi transmis live, pe: live.Firstdown.ro

Share With:
Rate This Article