HomeCNFADrumul spre RoBowl IX – Cluj Crusaders
RoBowl IX CNFA 2018 Cluj Crusaders

Drumul spre RoBowl IX – Cluj Crusaders

Drumul spre RoBowl IX pentru Cluj Crusaders a reprezentat un tur al victoriei după câștigarea titlului în 2017.

În ciuda faptului că erau campioni en-titre, primul meci din sezonul regulat, împotriva Mureș Monsters, a fost unul cu multe probleme pentru Crusaders, victoria fiind adusă mai degrabă de experiența jucătorilor, decât de coordonarea din teren. Scorul pentru Cluj Crusaders a fost 49 – 0, dar meciul nu s-a ridicat la nivelul diferenței de scor.

Al doilea meci susținut de Crusaders a fost la București, împotriva Bucharest Rebels, meci pe care l-au controlat de la bun început. Scorul final, în ciuda echipei adverse puternice și a meciului în deplasare, a fost 34 – 8 pentru clujeni.

Al treilea meci pentru Crusaders s-a disputat acasă, la două luni distanță de meciul doi, unde au primit vizita Bucharest Warriors. În ciuda eforturilor bucureștenilor, clujeni s-au impus și în acest meci cu scorul 27 – 3.

Ultimul meci din sezonul regulat a reprezentat și a doua deplasare pentru Crusaders, la Timișoara 89ers. Și de această dată au ieșit victorioși, scorul final fiind 27 – 6. Crusaders au încheiat sezonul regulat pe primul loc, permițând marcarea a doar 17 puncte de-a lungul sezonului regulat: două touchdown-uri, o conversie de două puncte și un field goal.

În semifinală au primit o nouă vizită a celor de la Bucharest Warriors, clasată pe locul al IV-lea. În acest meci, Crusaders au permis mai multe puncte decât în tot sezonul regulat: 28 puncte, dar au înscris 43 astfel încât și-au asigurat locul în RoBowl IX, alături de Bucharest Rebels.

Cluj Crusaders au găsit resurse împotriva Bucharest Rebels în sezonul regulat. Rămâne de văzut dacă se vor putea adapta la o echipă diferită față de ce pe care au întâlnit-o și vor obține cel de-al 4-lea titlu de campioni din istorie.

RoBowl IX va avea kick-off-ul de start sâmbătă, 30.06.2018, de la ora 17:00 și se va juca la Reșița, pe Stadionul Mircea Chivu, organizatori fiind Reșița Locomotives și Primăria Reșița.

Pentru cei care nu pot ajunge la meci, acesta va fi transmis live, pe: live.Firstdown.ro

Share With:
Rate This Article