HomeCNFAUPDATE Interviu cu Stan Bedwell, antrenorul principal al Bucharest Rebels
Interview Stan Bedwell Rebels

UPDATE Interviu cu Stan Bedwell, antrenorul principal al Bucharest Rebels

UPDATE: În interviu, Stan menționează la un moment dat că a luat legătura cu echipele din România pentru a-și oferi ajutorul. Am detaliat astăzi (la cateva zile după interviu) această afirmație. Nu a luat legătura cu toate echipele din România pentru a-și oferi ajutorul (și nu toate echipele din România l-au refuzat sau nu i-au răspuns), ci a luat legătura cu unele dintre echipele mai apropiate de București. 

Stan stă la dispoziția tutor echipelor pentru a se implica în proiecte care ajută la dezvoltarea fotblaului american din România, pe plan local. Orice reprezentant al unei echipe interesate de ajutorul lui Stan poate să-l contacteze foarte facil pe facebook: https://www.facebook.com/coachstan.bedwell

Tot astăzi am clarificat că dincolo de cazare și transport, alte costuri nu sunt implicate.

Interviu cu Stan Bedwell, antrenorul principal al Bucharest Rebels despre fotbalul american european, indian și nu numai.

Un interviu în engleză în care Stan ne povestește mai multe despre fotbalul american pe trei continente și despre planurile lui Stan de a se implica în creșterea fotbalului american românesc.


Share With:
Rate This Article