HomeCNFAKick-off-ul CNFA 2018 se dă la Cluj-Napoca
Mures Monsters Cluj Crusaders 2016 CNFA 2018

Kick-off-ul CNFA 2018 se dă la Cluj-Napoca

Kick-off-ul CNFA 2018 se dă la Cluj-Napoca în mai puţin de 48h, în deja tradiţionala dispută care demarează Campionatul Naţional de Fotbal American pentru al treilea an consecutiv: Mureş Monsters vs. Cluj Crusaders.

Meciul va avea loc în data de 17.03.2018, începând cu ora 11:00, la Cluj-Napoca, pe terenul de rugby din cadrul din incinta Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu, terenul pe care îl abandonaseră cei de la Crusaders în urmă cu doi ani şi la care s-au întors odată cu semifinala CNFA 2017.

Echipa de arbitraj pentru acest meci: R: George Rusu, U: Cătălin Boieriu, HL: Florin Mezei, LJ: Adi Bal, SJ: Ionuţ Besoiu, FJ: Emilia Matei.

Relaţia dintre cele două echipe este una în care competiţia frăternă are rolul principal, asta şi datorită proximităţii dintre cele două oraşe: Cluj-Napoca, reşedinţa Crusaders şi Târgu Mureş, cetatea de scaun a Monsters.

De altfel, Crusaders au ajutat la începutul Monsters, în 2013. În privinţa meciurilor directe, Monsters nu au reusit nicio victorie în faţa celor de Crusaders. Mai mult, anul trecut, tot la startul CNFA, Monsters nu au reuşit să puncteze împotriva Crusaders, deşi o făcuseră în ambele dispute din 2016.

Cu siguranţă va fi un meci interesant, mai ales că nu am avuz ocazia să-i vedem pe cei de la Monsters în acţiune pentru prima dată anul acesta, mureşenii si Warriors fiind cele două echipe care nu au disputat niciun amical în 2018.

Calendarul competiţional pentru Campionatul Naţional de Fotbal American ediţia 2018 îl puteţi găsi aici: https://www.fotbalamerican.info/ro/cnfa/

Pentru cei care nu pot ajunge la teren pentru a vedea meciul din tribune, vom transmite meciul live pe: live.firstdown.ro

Share With:
Rate This Article