HomeCNFAMureș Monsters fac deplasarea la Bucharest Rebels
Mures Monsters Bucharest Rebels 2019

Mureș Monsters fac deplasarea la Bucharest Rebels

Mureș Monsters fac deplasarea la Bucharest Rebels pentru primul meci din cadrul etapei a V-a din cadrul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019, ultima etapă a sezonului regulat.

Meciul se va disputa pe terenul din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac din capitală, în data de 01 Iunie, de la ora 17:00.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Milan Solajic (Referee – Serbia), Simon Bamford (Umpire – UK), Ivana Lazic (Head Linesman – Serbia), Milan Nikolic (Line Judge – Serbia), Aleksandr Bankovic (Back Judge – Serbia).

Mureș Monsters sunt singura echipă din sezonul regulat fără nicio victorie. De altfel, în 4 meciuri Monsters au reușit să înscrie un singur touchdown, primind în același timp 107 puncte.

Bucharest Rebels au avut un parcurs diferit. După înfrângerea din prima etapă, din deplasarea de la Timișoara, au reușit să bată acasă Locomotives cu greu. În etapa următoare însă, cea de la Cluj, au demonstrat că pot fi o echipă de temut și au înfrânt campionii en-titre la o diferență de scor care a băgat meciul în mercy rule.

Având în vedere cele de mai sus, șansele Mureș Monsters la o victorie sunt doar teoretice. În același timp, dacă Monsters și Crusaders vor câștiga în această etapă, Crusaders ar urca înapoi pe 2 în clasamentul sezonului regulat și ar juca acasă semifinala.

Din informații neoficiale, Rebels au intenția să nu bage în meci importurile și vor încerca să ruleze un lot cât mai mare de jucători astfel încât este posibil să avem parte de un meci interesant.

De menționat este că Monsters nu au putut să desfășoare anul trecut, la final de sezon, meciul împotriva Rebels, din cauza accidentărilor.

Dacă ești în București sau prin împrejurimi, aici este event-ul de facebook: https://www.facebook.com/events/405746433613943/

Meciul dintre Mureș Monsters și Bucharest Rebels va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article