HomeCNFAReșița Locomotives își joacă șansa la Bucharest Rebels
Resita Locomotives Bucharest Rebels

Reșița Locomotives își joacă șansa la Bucharest Rebels

Reșița Locomotives își joacă șansa la Bucharest Rebels în semifinala Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 disputată la București, în data de 08 Iunie, de la ora 17:00 pe terenul de fotbal din cadrul Complexului Sportiv Ion Țiriac.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Simon Bamford (Referee – UK), Ionut Besoiu (Umpire – România), Cristi Balta (Head Linesman – România), Adrian Baciu (Line Judge – România) și Emilia Matei (Back Judge – România).

Aceasta este simifinala dintre locuril 1 și 4, Bucharest Rebels clasându-se pe primul loc dupa 3 victorii și o înfrângere. În același timp, Locomotives sunt singura echipă care nu are decât o victorie intrând în semifinale, meciul împotriva Mureș Monsters.

Meciul anterior dintre cele două echipe s-a disputat tot la București, în sezonul regulat al Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 și a fost unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale sezonului, cu o revenire frumoasa a reșițenilor deși nu au reușit victoria.

Chiar dacă în avantaj decalat ar trebui să fie bucureștenii, cu siguranță vom avea parte de un meci frumos așa că dacă ești prin București, aici găsești event-ul de facebook: https://www.facebook.com/events/370660886910930/

Meciul dintre Reșița Locomotives și Bucharest Rebels va fi transmis live și va putea fi vizionat pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article