HomeCNFAReșița Locomotives revine cu dreptul in CNFA
Resita Locomotives Mures Monsters 2019

Reșița Locomotives revine cu dreptul in CNFA

Reșița Locomotives revine cu dreptul în CNFA – Campionatul Național de Fotbal American, ediția 2019. Locos au reușit să câștige, cu scorul de 7 la 0 meciul împoriva Mureș Monsters.

Ultimul meci al reșițenilor în Campionat, înainte de CNFA 2019, a fost în ediția din 2015 și a reprezentat singura victorie, tot împotriva Monsters, tot la Reșița. Atunci scorul a fost mult mai strâns.

Acest meci a fost jucat pe o vreme rece și o grindină continuă care a făcut parcă în ciudă organizării impecabile a reșițenilor.

Locomotives au reușit să marcheze în primul drive, drive în care au combinat atacul aerian cu cel terestru. Singurul touchdown al meciului a fost dat de #45 Cosmin Burlacu, printr-un run pe centru.

Dincolo de această scurtă călătorie în end zone, cele două echipe nu au reușit să dezvolte un ritm ofensiv coerent care să permită noi drumuri în end zone-urile adverse.

Pe de altă parte, nici activitatea ofensivelor nu a fost cea mai facilă, cele două defensive din acest meci arătându-si colții în repetate rânduri.

În etapa următoare, Reșița Locomotives vor călători la București pe 4 Mai, acolo unde vor încerca să obțină victoria împotriva unei echipe Bucharest Rebels fără victorie, în meciuri de 11 la 11, în 2019.

Pentru Mureș Monsters urmează cel de-al doilea meci acasă, pe 5 Mai, la Târgu Mureș urmând să primească vizita Timișoara 89ers.

N.R. Ne pare rău pentru problemele tehnice care ne-au oprit din a transmite meciul live. Acesta este filmat și urmează să-l facem disponibil vizionării în zilele următoare.

Problemele întâlnite astăzi au fost soluționate. Nu putem promite că toate meciurile despre care spunem că le vom transmite live, vor fi transmise live. Putem spune însă că orice viitoare problemă va bloca transmiterea meciurilor, nu va fi cea întâlnită azi.

Share With:
Rate This Article