HomeCNFAReșița Locomotives și Mureș Monsters se reîntâlnesc după 4 ani
Resita Locomotives Mures Monsters

Reșița Locomotives și Mureș Monsters se reîntâlnesc după 4 ani

Reșița Locomotives și Mureș Monsters se reîntâlnesc după 4 ani pe teren, în cadrul Campionatului Național de Fotbal American, ediția 2019. Meciul va avea loc sâmbătă, 13 Aprilie 2019, de la ora 16:00, pe Stadionul Gloria din Reșița.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Vladimir Popovic (Referee – Serbia), Dragan Rankovic (Umpire – Serbia), Dejan Mihajlov (Head Linesman – Serbia), Ionuț Besoiu (Line Judge – România), Ciprian Peti (SJ – România) Emilia Matei (Field Judge – România) și Adrian Baciu (Back Judge – Romania).

Ultima și singura dată când cele două echipe s-au întâlnit în teren a fost în cadrul disputei pentru locul al 5-lea în Campionatul Național de Fotbal American ediția 2015. Acel meci a reprezentat singura victorie a Reșița Locomotives în CNFA, reușind în acel an să se claseze pe locul al 5-lea dupa ce au câștigat la Reșița, meciul împotriva Monsters cu scorul de: 14 la 13.

Pentru Mureș Monsters, Locomotives este de departe cea mai accesibilă dintre echipele participante la CNFA 2019, din prisma lipsei de experiență în CNFA a reșițenilor.

Pe de altă parte, cei de la Locomotives au în avantajul lor atât terenul propriu cât și o serie de jucători aduși de la 89ers, Warriors și din Serbia precum și un antrenor adus special pentru CNFA 2019.

Cu siguranță vom avea parte de un meci spectaculos.

Meciul dintre Reșița Locomotives și Mureș Monsters va fi transmis live și va putea fi vizionat pe pagina: https://live.firstdown.ro/ precum și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican și pe pagina de Facebok FirstDown.ro (Like & Follow + See first): https://www.facebook.com/firstdown.ro/

Share With:
Rate This Article