HomeCNFARoBowl X se joacă între Bucharest Rebels și Timișoara 89ers
Bucharest Rebels Timisoara 89ers robowl x

RoBowl X se joacă între Bucharest Rebels și Timișoara 89ers

RoBowl X se joacă între Bucharest Rebels și Timișoara 89ers, pe Arena Emilian Pavel din Giroda, lângă Timișoara, pe 15 Iunie, cu începere de la ora 19:30.

Arbitrii pentru acest meci vor fi: Aleksandar Bankovic (Referee – Serbia), Adrian Balint (Center Judge – România), Ionut Besoiu (Umpire – România), Ivana Lazic (Head Linesman – Serbia), Darko Milovanovic (Line Judge – Serbia), Emilia Matei (Field Judge – România), Ciprian Peti (Side Judge – România) și Adrian Baciu (Back Judge – România).

Bucharest Rebels au avut un început greu de competiție. În meciul care a dat startul Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 – CNFA 2019 au pierdut în fața Timișoara 89ers, la Timișoara, cu scorul de 29 – 20. După această înfrângere însă, Rebels au defilat prin Campionat, oferind o prestație uimitoare în special împotriva Cluj Crusaders, campioanei en-titre, pe care au înfrânt-o cu scorul de 56 – 13.

Au ocupat locul I în sezonul regulat și au jucat semifinala acasă, împotriva ocupantei locului al IV-lea, Reșița Locomotives, pe care au învins-o la scor, 46 – 6.

În RoBowl X, finala CNFA 2019, Rebels sunt favoriți, în ciuda înfrângerii suferite împotriva 89ers în sezonul regulat.

Timișoara 89ers pe de altă parte, a avut un început suprinzător de Campionat odată cu victoria împotriva vice-campionilor en-titre, Rebels, echipă pe care nu au mai învins-o din 2013.

Locul dominant al timișorenilor  s-a zguduit puțin după ce au pierdut în sezonul regulat împotriva Cluj Crusaders, la Cluj, fără să reușească să pună puncte pe tabelă. Au reușit totuși victorii împotriva Locomotives și Monsters astfel încât au ocupat locul al II-lea în sezonul regulat.

Din poziția a II-a în sezon, 89ers au primit Crusaders acasă, în semifinale, pentru revanșă. În urma unui meci greu, au reușit victoria și ajung în RoBowl pentru prima dată, din 2014 încoace.

Jocul exploziv al timișorenilor le oferă o șansă aparte în meciul împotriva bucureștenilor și 89ers au din nou șansa să urce în palmares primul RoBowl, cu ocazia decadei.

RoBowl X va fi cu siguranță un meci spectaculos așa că dacă ești prin Timișoara sau împrejurimi, nu rata evenimentul: https://www.facebook.com/events/2266433826938942/

Meciul dintre Cluj Crusaders și Reșița Locomotives va fi transmis live și va putea fi vizionat atât pe pagina: https://live.firstdown.ro/, cat și pe canalul de YouTube FirstDown.ro (Subscribe & Get notified): https://www.youtube.com/c/FirstdownRoFotbalAmerican.

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să nu-ți mai funcționeze concomitent: space-ul de pe tastatură și rotița de la mouse.

Share With:
Rate This Article