HomeCNFARoBowl X se joacă la Timișoara
Baza Sportiva Emilian Pavel

RoBowl X se joacă la Timișoara

RoBowl X se joacă la Timișoara, după mai multe discuții legate de locația desfășurării evenimentului. Finala Campionatului Național de Fotbal American ediția 2019 intitulată RoBowl X dar și finala mică, între perdantele semifinalelor se vor juca în data de 15 Iunie, pe Stadionul Emilian Pavel din Ghiroda, Timișoara.

Evenimentul RoBowl X va fi organizat de Timișoara 89ers care sunt la a doua organizare a RoBowl, după RoBowl V, finala Campionatului Național de Fotbal American editia 2014.

Stadionul din Ghiroda are parte de nocturnă, inaugurată în 2017 cu un meci de fotbal-eveniment între ACS Ghiroda și Legendele Naționalei mentionează PressAlert.ro.

Fiind o organizare pe ultima sută de metrii, având în vedere întârzierea stabilirii unei locații, nu avem în acest moment foarte multe informații despre eveniment, dar sperăm să le obținem pe parcurs.

Nu se cunosc încă echipele care vor participa în finala mică și în RoBowl X. Echipele care vor juca le vom afla la finalul celor două meciuri de semifinale, semifinala de la București, dintre Reșița Locomotives și Bucharest Rebels și cea de la Timișoara, dintre Cluj Crusaders și Timișoara 89ers.

Sursă foto: Baza Sportivă ”Emilian Pavel”

P.S. Dacă preiei informații din acest articol sau din materialele adiacente, te rog să pui link către sursă (adică către articol sau către materialele adiacente). Dacă nu vei face acest lucru, îți dorim să ți se întrerupă asincron internetul și curentul atunci când ți-e lumea mai dragă.

Share With:
Rate This Article